Accident grav în Râmnicu Vâlcea. Una dintre victime este resuscitată

HomeEveniment

Accident grav în Râmnicu Vâlcea. Una dintre victime este resuscitată

  UPDATE: Persoana nu a răspuns manevrelor de reuscitare. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 58, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Un a

VIDEO. Șapte pacienţi au murit, iar alte două persoane sunt în stare gravă, într-un incendiu produs la ATI Neamţ
Accident de muncă la Alro. Un tânăr, de 24 de ani, a suferit arsuri grave la picioare, după ce a călcat în aluminiu topit
Două fetițe au murit pe loc, după ce căruţa condusă de bunic a fost lovită din spate şi proiectată pe contrasens, în alt autoturism
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Persoana nu a răspuns manevrelor de reuscitare. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 58, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Un accident deosebit de grav s-a petrecut, în după-amiaza zilei de 19 aprilie, în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe strada Calea lui Traian. În eveniment au fost implicate trei autoturisme, iar cinci persoane au fost rănite, printre acestea aflându-se doi copii. Uneia dintre victime, un bărbat,  i se aplică manevre de resuscitare.

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea  au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în municipiul Râmnicu Vâlcea Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între trei autoturisme.

 

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a cinci persoane, respectiv 3 adulți și 2 minori, unei altei persoane fiindu-i efectuate manevrele de resuscitare.

Echipajul Smurd se deplaseaza la UPU Vâlcea cu doi copii  minori (un copil  care  prezinta politraumatism si un copil fara marci traumatice) însoțiți de mama acestora (rănită ușor).

Echipajul SAJ a preluat o victimă de sex masculin, cu politraumatisme, în vederea transportării la UPU Vâlcea.

Celei de-a cincea persoane, de sex masculin, i se aplică în continuare manevre de resuscitare”, transmite ISU Vâlcea.

Potrivit IPJ Vâlcea, unul dintre conducători se afla sub influenţa alcoolului.

În urma evenimentului rutier, s-a constatat decesul conducătorului auto, respectiv a unui bărbat de 58 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, a rezultat vătămarea corporală celui de-al doilea conducător auto, un bărbat de 28 de ani și a unui minor de 9 ani, ambii din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Conducătorul auto, în vârstă de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea din culpă, vătămarea corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul competent”, transmite IPJ Vâlcea. 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0