Accident în Balş: Un tânăr a intrat în doi biciclişti, după care s-a oprit într-un gard. Victimele au fost transferate la Craiova

HomeEvenimentRecomandate

Accident în Balş: Un tânăr a intrat în doi biciclişti, după care s-a oprit într-un gard. Victimele au fost transferate la Craiova

  Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a scăpat controlul volanului, a acroşat doi biciclişti, după care s-a oprit într-un gard din plasă de sârm

Accident în Balş. Un craiovean a intrat în maşina poliţiei, aflată în misiune
VIDEO&FOTO. Un băiat, în vârstă de 19 ani, din Balş, în stare gravă la Craiova, în urma unui accident rutier
FOTO&VIDEO. Un tânăr de 22 de ani, din Balş, şi-a pierdut viaţa într-un accident produs în afara oraşului
Distribuie acest articol

Loading

 

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a scăpat controlul volanului, a acroşat doi biciclişti, după care s-a oprit într-un gard din plasă de sârmă, pe o stradă din oraşul Balş. Victimele au fost transferate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova din cauza rănilor suferite.

Evenimentul rutier s-a petrecut, în această dimineaţă,pe strada Gheorghe Vasilescu, din orașul Balș, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri, care au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Bobicești, județul Olt, ce se deplasa din direcția Oboga către Balș, și care, din cauze ce urmează a fi stabilite, a acrosat doi bicicliști, unul în vârstă de 39 de ani, iar celălalt în vârstă de 43 de ani, ambii din orașul Balș, județul Olt, ulterior, autoturismul intrând în coliziune cu un gard din plasă de sârmă.

„În urma evenimentului, cei doi bicicliști au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Orășenesc Balș, iar ulterior au fost transferați la o unitate spitalicească din municipiul Craiova, județul Dolj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Celor doi bicicliști le-au fost recoltate mostre biologice de sânge, la unitatea spitalicească.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, transmite IPJ Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0