Accident în Slatina. Pieton, spulberat de o maşină pe strada Cireaşov

HomeEvenimentRecomandate

Accident în Slatina. Pieton, spulberat de o maşină pe strada Cireaşov

  Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Vâlcele, a fost lovit în această seară de o maşină, pe strada Cireaşov, din municipiul Sl

Accident în Slatina: O fetiţă de 12 ani a fost lovită de maşină
FOTO. Un slătinean, cu o alcoolemie de 1,45 mg/l, a produs un accident în Slatina, pe strada Vintilă Vodă
Accident în Slatina. Un bărbat lovit de o maşină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, pe strada Ecaterina Teodoroiu
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Vâlcele, a fost lovit în această seară de o maşină, pe strada Cireaşov, din municipiul Slatina.  În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Evenimentul s-a petrecut, în jurul orei 18.20, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Vâlcele.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmite IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Doi bărbaţi găsiţi morţi într-un autoturism căzut într-un râu din Argeş

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0