Adolescentă de 17 ani, prinsă la volan pe o stradă din Piatra-Olt

HomeEveniment

Adolescentă de 17 ani, prinsă la volan pe o stradă din Piatra-Olt

  O tânără, în vârstă de 17 ani, a fost depistată conducând fără a deţine permis de conducere, pe strada Traian, din Piatra-Olt. Aceasta se af

Bătrân din Fărcaşele, găsit la mai puţin de 12 ore de la dispariţie, în urma mobilizării poliţiştilor, jandarmilor şi lucrătorilor ISU
Slătinean, în trafic fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule
FOTO. Accident între un microbuz şi un autoturism, în Olt. O femeie a fost transportată la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

O tânără, în vârstă de 17 ani, a fost depistată conducând fără a deţine permis de conducere, pe strada Traian, din Piatra-Olt. Aceasta se afla în maşină cu un alt tânăr, cercetat şi el pentru încredinţarea autoturismului.

Doi tineri, din Slatina, sunt cercetați pentru conducere fără permis și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

La data de 13 august 2023, în jurul orei 04:30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt, în timp ce desfășurau activități specifice pe strada Traian, din localitate, au observat un autoturism, care, la vederea echipajului de poliție, a oprit nejustificat pe marginea părții carosabile.

Polițiștii s-au deplasat cu autospeciala de poliție, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, către autoturismul în cauză.

La volanul autoturismului a fost identificată o tânără, în vârstă de 17 ani, din municipiul Slatina, care nu deține permis de conducere, iar în interior se mai afla un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din aceeași localitate”, transmite IPJ Olt.

Pe numele tinerei, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0