Alegeri în Liga Aleşilor Locali şi OFL Olt. „M-am implicat şi mă voi implica în continuare în sprijinirea proiectelor locale”

HomePolitică

Alegeri în Liga Aleşilor Locali şi OFL Olt. „M-am implicat şi mă voi implica în continuare în sprijinirea proiectelor locale”

  Alegeri în acest weekend în cadrul Organizaţiei Femeilor Liberale, dar şi în cadrul Ligii Aleşilor Locali Olt. Nicolae Cărămizaru, primarul

Marius Oprescu, preşedintele PSD Olt: „Sondajele arată că PSD a crescut, suntem undeva la 40%”
Prefecții și subprefecții devin demnitari. Aceștia nu vor trebui să aibă studii de specialitate la preluarea funcției
Alegeri Deveselu: Peste 40 de poliţişti şi jandarmi vor asigura paza şi protecţia în cele trei secţii de votare. Incidentele electorale pot fi sesizate la 112

 

Alegeri în acest weekend în cadrul Organizaţiei Femeilor Liberale, dar şi în cadrul Ligii Aleşilor Locali Olt. Nicolae Cărămizaru, primarul localităţii Morunglav, a fost ales, în prezenţa conducerii PNL Olt, preşedinte al Ligii Aleşilor Locali, în timp ce Luminiţa Popescu, secretar de stat la Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse, a fost reconfirmată în funcţia de preşedintă a OFL Olt.

Primarul localităţii Morunglav, Nicolae Cărămizaru, a fost ales în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali Olt. Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, spune despre primarii PNL din localităţile oltene că sunt exemple de bune practici în ceea ce înseamnă o administrație eficientă, dedicată intereselor cetățenilor.

Vineri, am fost alături de cei aproape 400 de aleși locali din județul Olt, pentru a sublinia că m-am implicat și mă voi implica în continuare în sprijinirea proiectelor locale, în calitate de președinte al PNL Olt.

Le mulțumesc aleșilor locali și funcționarilor din administrația locală pentru dăruirea cu care s-au implicat în realizarea proiectelor pentru dezvoltarea comunităților.

Acționăm în echipă și atragem atât fonduri naționale, cât și fonduri europene, pentru dezvoltarea fiecărei localități .

Aleșii locali sunt importanți pentru că ei sunt în prima linie a rezolvării  problemelor cetățenilor, de aici trebuie să vină ideile, soluțiile, proiectele, pentru îmbunătățirea vieților cetățenilor din comunitățile pe care le reprezentăm.

Le mulţumesc colegilor mei din administrația locală pentru că au administrat foarte bine comunitățile pe care le reprezintă, într-o perioadă grea, dominată de pandemie, război și criza prețurilor.

Din păcate, comunitățile noastre, la fel ca multe altele din România, nu au încă resursele necesare, pentru a-și duce la îndeplinire toate obiectivele, dar am demonstrat nu de puține ori că din puțin am făcut mult.

Primarii PNL sunt exemple de bune practici în județul Olt în ceea ce înseamnă o administrație eficientă, dedicată intereselor cetățenilor.

Îl felicit pe domnul primar Nicolae Carămizaru pentru alegerea în funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali Olt și urez succes noului birou județean din care fac parte primari, viceprimari, consilieri județeni și locali”, transmite preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

De asemenea, a fost stabilită şi noua conducere a Organizaţiei Femeilor Liberale Olt, Luminiţa Popescu fiind aleasă pentru un nou mandat ca preşedinte.

Cu ocazia alegerilor pentru conducerea Organizației Femeilor Liberale Olt am afirmat public angajamentul de a promova mai multe femei pe listele de alegeri locale și parlamentare, susținând aprobarea inițiativei legislative care este acum în Camera Deputaților, după ce a trecut de Senat, care prevede o cotă de gen pentru o mai justă reprezentare a celor două sexe.

Cotele de gen și meritocrația nu se exclud reciproc, iar această soluție este doar un mijloc pentru promovarea respectului și a echității de gen în politica românească.

Le doresc mult succes colegelor mele din noul birou județean și o felicit pe doamna Luminița Popescu, secretar de stat la Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse, pentru un nou mandat de președinte al OFL Olt.

Am avut plăcerea de a avea alături de noi, secretarul general al OFL, doamna Daniela Nicolescu și vicepreședintele regional OFL, doamna Mihaela Jianu cărora le mulțumesc pt prezența.

Mult succes în activitatea politică stimate doamne și domnișoare și am garanția că echilibrul și implicarea dumneavoastră vor fi un ajutor substanțial pentru filiala Olt a Partidului Național Liberal”, a mai declarat preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0