Alte 151 de persoane au fost amendate pentru nerespectarea ordonanţelor militare

HomeActualitate

Alte 151 de persoane au fost amendate pentru nerespectarea ordonanţelor militare

Oamenii legii au efectuat, în ultimele 24 de ore, alte controale cu privire la modul în care persoanele din judeţul Olt respectă ordonanţele militare. 151 de persoane din judeţ au fost depistate pe străzi, fără să aibă un motiv justificat, valoarea amenzilor aplicate ridicându-se la suma de 254.000 de lei.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 254.000 de lei

La ce trebuie să fim atenţi când facem cumpărăturile pentru masa de Paşte
Slatina, la limita scenariului ROŞU. Rata de infectare a ajuns la 2.97
LISTĂ. Incidenţa în fiecare localitate din Olt, după ce rata de infectare la nivel de judeţ a scăzut la 0,37

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale, execută zilnic misiuni de ordine publică pentru respectarea tuturor normelor legale instituite pe perioada stării de urgență.

În ultimele 24 de ore, peste 550 de polițiști, jandarmi, polițiști locali și militari, au efectuat controale și verificări, au fost angrenați în activități de fluidizare a traficului rutier și însoțire a unor autoturisme spre centrele de carantină și au asigurat paza locațiilor de carantinare.

Astfel, au fost efectuate aproximativ 800 de verificări privind modul în care persoanele respectă măsura izolării, respectiv măsura carantinării instituționalizate.
În ultimele 24 de ore, au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în valoare de 254.000 lei”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 1