Asistent de la Ambulanţa Olt, agresat în timp ce intervenea la un caz medical, de un tânăr de 19 ani, din Slatina

HomeEvenimentRecomandate

Asistent de la Ambulanţa Olt, agresat în timp ce intervenea la un caz medical, de un tânăr de 19 ani, din Slatina

  Un asistent medical, de pe Ambulanţa Olt, care acorda îngrijiri medicale unei persoane aflate în stare avansată de ebrietate, a fost agresat

FOTO. Accident pe DN 67, în Vâlcea. Un tânăr de 23 de ani s-a răsturnat cu maşina
FOTO. Maşini avariate, în oraşul Corabia, după ce un acoperiş a fost luat de vijelie
Femeie din Văleni, agresată fizic de o consăteană. Dosar penal pentru lovire şi violenţă deschis de poliţişti
Distribuie acest articol

Loading

 

Un asistent medical, de pe Ambulanţa Olt, care acorda îngrijiri medicale unei persoane aflate în stare avansată de ebrietate, a fost agresat de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Slatina.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au fost solicitați, pe data de 1 iulie, ora 04.30, să acorde sprijin unui echipaj medical deplasat pe strada Tudor Vladimirescu la o persoană aflată în stare avansată de ebrietate.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un echipaj medical a fost solicitat să acorde îngrijiri medicale unei persoane care se afla în stare avansată de ebrietate.

În timpul acordării îngrijirilor medicale, un tânăr de 19 ani, din municipiul Slatina, a agresat fizic unul dintre asistenții medicali.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0