Peste 200 de kg de articole pirotehnice găsite într-o casă din Slatina. Bărbatul le comercializa pe internet

HomeEveniment

Peste 200 de kg de articole pirotehnice găsite într-o casă din Slatina. Bărbatul le comercializa pe internet

  Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Bucureşti, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins comercializând petarde. Bărbatul vindea arti

VIDEO. Un bărbat din Olt a înjurat un echipaj de poliţie, în Craiova, după care a fugit. Reacţia oamenilor legii
Ceaţă densă pe DEx12 şi DN 65 Slatina-Craiova, în afara oraşului Balş
Accident grav pe DN 54 A, în Dolj. O fata de 21 ani a murit, după ce o tânără şoferiţă a intrat într-un podeţ
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Bucureşti, s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins comercializând petarde. Bărbatul vindea articolele pirotehnice pe interent, iar dintr-una din locuinţele sale, din Slatina, au fost ridicate peste 200 de kilograme de obiecte de distracţie cu conţinut pirotehnic.

 

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi şi Substanțe Periculoase, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au identificat un bărbat de 36 de ani, din municipiul București, care ar fi deținut și ar fi oferit spre comercializare, fără drept, pe un grup de socializare, articole cu conținut pirotehnic.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au stabilit faptul că, la o locuință din municipiul Slatina, bărbatul deținea 2.276 de obiecte de distracție cu conținut pirotehnic.

Întreaga cantitate, în greutate de peste 200 de kilograme, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept”.

De la punerea în aplicare a planului și până în prezent, pentru nerespectarea legislaţiei privind regimul materiilor explozive, polițiștii au constatat 5 infracțiuni și au confiscat, în vederea continuări cercetărilor, peste 300 de kilograme de articole cu conținut pirotehnic”, transmite IPJ Olt.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt reamintește cetățenilor că orice operațiune cu articole pirotehnice, efectuată fără drept, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0