Bărbat, din Olt, rănit grav într-un accident de muncă în Argeş. A fost transportat cu elicopterul SMURD la spital

HomeEvenimentRecomandate

Bărbat, din Olt, rănit grav într-un accident de muncă în Argeş. A fost transportat cu elicopterul SMURD la spital

  Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Leleasca, judeţul Olt, angajat al unei societăţi din Argeş, a fost rănit grav într-un acc

Poliţiştii olteni au aplicat amenzi de 5.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID-19
O fetiţă de nici doi ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înecat cu alune
VIDEO&FOTO. Percheziţii în Slatina, la persoane suspecte de trafic de droguri. Doi bărbaţi au fost reţinuţi
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din localitatea Leleasca, judeţul Olt, angajat al unei societăţi din Argeş, a fost rănit grav într-un accident de muncă. Bărbatul manevra un excavator, când a fost surprins de surparea unui mal de pământ, rămânând blocat în utilaj. Acesta a fost scos si transportat cu elicopterul SMURD la spital. De asemenea, un alt bărbat a mai fost surprins de surparea malului, fiind extras conştient.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, astăzi, 31 mai,  cu privire la faptul că, la punctul de lucru al unei societăți de exploatare agregate, din localitatea Sălătrucu, două persoane ar fi fost surprinse de un mal de pământ.

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni, precum și din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat, de 56 de ani, din comuna Leleasca, județul Olt, angajat al unei societăți,  în timp ce manevra un excavator, a fost surprins de un mal de pământ și a rămas blocat în interiorul utilajului.

Pentru deblocarea și extragerea, în siguranță, a bărbatului, au intervenit echipajele specializate de pompieri. Ulterior, acesta a fost transportat la spital, cu un elicopter SMURD”, transmite IPJ Argeş.

De asemenea, un alt bărbat, de 47 de ani, din Șuici, angajat în cadrul aceleiași societăți, a fost surprins de malul de pământ, însă acesta a fost extras conștient și transportat la spital. Cu privire la eveniment,  a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, iar cercetările  continua, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0