Bărbatul care le-a dat prăjituri cu cannabis celor care participau la o petrecere privată a fost reţinut

HomeEveniment

Bărbatul care le-a dat prăjituri cu cannabis celor care participau la o petrecere privată a fost reţinut

  Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut 24 de ore. Acesta este bănuit că ar fi oferit, la petrecerea privată o

Tânăr, din Caracal, bătut de un taximetrist din Craiova, pentru că nu a avut bani să plătească cursa
O fată, în vârstă de 18 ani, călcată în picioare de un adolescent, pe raza comunei Călui. Agresorul a fost reţinut de poliţişti
Trotinetele electrice ar putea fi limitate la viteza de 15 km/h

 

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut 24 de ore. Acesta este bănuit că ar fi oferit, la petrecerea privată organizată într-un restaurant, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de cannabis. 15 persoane au ajuns la spital sâmbătă seara, după ce s-au simţit rău.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de cannabis.

În urma consumului, 15 dintre invitați ar fi acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică și s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean Vâlcea.

În urma percheziției efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuința bărbatului au fost descoperite resturi de cannabis și un grinder.

În cursul zilei de astăzi, bănuitul va fi prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Mai multe persoane care participau la o petrecere la un restaurant din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital cu stări de rău

.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0