Brandul românesc MIZAR deschide magazin şi în noul mall din Piteşti, care se va deschide pe 25 aprilie

HomeActualitate

Brandul românesc MIZAR deschide magazin şi în noul mall din Piteşti, care se va deschide pe 25 aprilie

  Brandul românesc MIZAR își consolidează rețeaua de magazine la nivel național prin deschiderea unei noi unități în Argeș Mall din Pitești, p

Alte două îmbolnăviri COVID-19 înregistrate, în Olt, duc bilanţul la 124 de persoane infectate
Doliu la „Radu Greceanu”. Profesorul de matematică, care a îndrumat zeci de generaţii, Gheorghe Duţă, s-a stins din viaţă
Restricţii de circulaţie în Slatina. Trafic deviat, pe relaţia Piteşti-Craiova, de la intersecţia străzilor Oituz cu Carol I
Distribuie acest articol

Loading

 

Brandul românesc MIZAR își consolidează rețeaua de magazine la nivel național prin deschiderea unei noi unități în Argeș Mall din Pitești, pe 25 aprilie, după o investiție ce atinge aproape 100.000 Euro. Cu cea mai recentă locație din Argeș Mall, MIZAR ajunge la o rețea de 19 magazine fizice în România, prezente în orașele Alba-Iulia, Arad, Bacău, Brăila, Brașov, București, Buzău, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Sibiu, Timișoara. Noul magazin MIZAR, din Argeş MALL, este al doilea din Piteşti.

 

Brandul românesc MIZAR continuă procesul de dezvoltare la nivel național și deschide un nou magazin în Argeș Mall din Pitești.

„Încă din 2022 ne-am asumat o strategie de business concentrată, printre altele, pe extinderea rețelei de magazine fizice în toate orașele importante din România. Odată cu deschiderea celui de-al doilea magazin MIZAR la Pitești, în Argeș Mall, și al 19-lea din rețea, ducem mai departe acest demers strategic și ne consolidăm poziția pe piața locală” transmite Dan Lupu, CEO MIZAR.

Magazinul din Argeș Mall are o suprafață de 75 mp și este amenajat după noul concept de magazine MIZAR, care pune accentul pe eleganță și rafinament atât la nivel de colecții, cât și de design și amenajare. Aici, clientele MIZAR vor descoperi colecțiile emblemă ale brandului.

Anual, peste 1000 de modele noi sunt create în atelierul MIZAR din Bacău și sunt transpuse în 3 colecții speciale, care surprind stilul feminin în toate momentele importante din viață.

Cu prilejul deschiderii, MIZAR își întâmplină clienții cu 20% reducere la colecția nouă, ofertă valabilă în perioada 25-28 aprilie 2024, exclusiv în magazinul MIZAR din Argeș Mall.

Pentru mai multe informații despre magazinele și produsele MIZAR puteți accesa www.mizar.ro.

MIZAR este un brand de fashion 100% românesc, cu o istorie de peste 28 de ani pe piață și oferă clientelor sale mai multe posibilități de a-și alege ținutele preferate, atât în cele 19 magazine din 14 orașe ale țării, cât și în magazinul online mizar.ro.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0