14.2 C
Slatina
duminică, octombrie 24, 2021

Bucate tradiţionale, distracţie şi voie bună la Festivalul „OLTENII &… RESTU’ LUMII”, organizat în Parcul Tineretului, în perioada 24-26 septembrie

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Primăria Municipiului Slatina şi Consiliul Judeţean Olt organizează, în perioada 24-26 septembrie, în Parcul Tineretului, Festivalul “OLTENII &… RESTU’ LUMII”, devenit tradiţie.  Sunt pregătite o serie de momente artistice, concursuri de bancuri, dueluri epigramistice și momente de umor, dar şi bucate tradiţionale.

Actorul Eugen Cristea este personalitatea din acest an a festivalului, care va începe vineri, 24 septembrie, la ora 11.00, în Parcul Tineretului, din Slatina.

Deoarece păstrăm tradiția, vă anunțăm cu bucurie că Primăria Municipiului Slatina reia organizeazarea festivalulului “OLTENII &… RESTU’ LUMII”.

În cadrul celei de-a XXVI-a ediții, care se va desfășura în perioada 24-26 septembrie 2021, vor fi cuprinse activități culturale, concursuri de bancuri, dueluri epigramistice și momente de umor.

Pe lângă aceste activități, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de bucatele tradiționale oltenești, multe alte momente artistice și să întâmpinăm cu voie bună ansamblurile folclorice ce aparțin diferitelor etnii”, transmite primarul Slatinei, Emil Moţ.

Municipalitatea mai transmite că pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului se vor respecta toate actele normative în vigoare la data desfășurării festivalului, cu privire la prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS CoV-2 (COVID19).

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email