Bucate tradiţionale, distracţie şi voie bună la Festivalul „OLTENII &… RESTU’ LUMII”, organizat în Parcul Tineretului, în perioada 24-26 septembrie

HomeActualitate

Bucate tradiţionale, distracţie şi voie bună la Festivalul „OLTENII &… RESTU’ LUMII”, organizat în Parcul Tineretului, în perioada 24-26 septembrie

  Primăria Municipiului Slatina şi Consiliul Judeţean Olt organizează, în perioada 24-26 septembrie, în Parcul Tineretului, Festivalul “OLTENI

Tehnica din dotare, prezentată în Parcul Tineretului, din Slatina, de către Jandarmeria Olt
Slatina intră, pe 1 Decembrie, în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Iluminatul festiv se va aprinde la ora 18.00, urmat de un concert susţinut de Plăieşii şi Nicola
„Slatina Street Food”, în perioada 26-28 august. Surprizele pregătite în cadrul evenimentului din Parcul Tineretului
Distribuie acest articol

Loading

 

Primăria Municipiului Slatina şi Consiliul Judeţean Olt organizează, în perioada 24-26 septembrie, în Parcul Tineretului, Festivalul “OLTENII &… RESTU’ LUMII”, devenit tradiţie.  Sunt pregătite o serie de momente artistice, concursuri de bancuri, dueluri epigramistice și momente de umor, dar şi bucate tradiţionale.

Actorul Eugen Cristea este personalitatea din acest an a festivalului, care va începe vineri, 24 septembrie, la ora 11.00, în Parcul Tineretului, din Slatina.

Deoarece păstrăm tradiția, vă anunțăm cu bucurie că Primăria Municipiului Slatina reia organizeazarea festivalulului “OLTENII &… RESTU’ LUMII”.

În cadrul celei de-a XXVI-a ediții, care se va desfășura în perioada 24-26 septembrie 2021, vor fi cuprinse activități culturale, concursuri de bancuri, dueluri epigramistice și momente de umor.

Pe lângă aceste activități, vă așteptăm să ne bucurăm împreună de bucatele tradiționale oltenești, multe alte momente artistice și să întâmpinăm cu voie bună ansamblurile folclorice ce aparțin diferitelor etnii”, transmite primarul Slatinei, Emil Moţ.

Municipalitatea mai transmite că pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului se vor respecta toate actele normative în vigoare la data desfășurării festivalului, cu privire la prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS CoV-2 (COVID19).

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0