FOTO. Slatina, îmbrăcată în straie de sărbătoare. Târgul de Crăciun, luat cu asalt

HomeRecomandateAdministrație

FOTO. Slatina, îmbrăcată în straie de sărbătoare. Târgul de Crăciun, luat cu asalt

    Municipiul Slatina este pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Mii de beculeţe s-au aprins, în seara zilei de 1 Decembrie, pe străz

Vaccinare cu Pfizer şi Johnson în primul centru drive-trough din Slatina. Campania debutează vineri
FOTO. Primele persoane vaccinate în centrul drive-through, din Slatina
Strângere de fonduri în Parcul Tineretului, din Slatina, pe 26 aprilie, pentru cei doi copii cu autism crescuţi de o mamă singură
Distribuie acest articol

Loading

 

 

Municipiul Slatina este pregătit pentru sărbătorile de iarnă. Mii de beculeţe s-au aprins, în seara zilei de 1 Decembrie, pe străzile oraşului. De asemenea, Târgul de Crăciun, din Parcul Tineretului, a fost luat cu asalt de slătineni. Odată cu aprinderea iluminatului festiv a fost organizat şi un spectacol susţinut de Ionică Moroşanu, trupa RO-Mania şi Amna.

 

Slătinenii care au ales să își petreacă acasă minivacanța de 1 Decembrie au avut parte de un adevărat spectacol de culoare și lumini, mii de ghirlande și figurine îmbrăcând străzile municipiului în straie de sărbătoare.

 

De asemenea, unul din punctele de atracție este, și în acest an, Parcul Tineretului, unde, atât cei mici cât și cei mari, se vor bucura, începând din această seară de o atmosferă de basm, specifică acestei frumoase perioade a anului.

Târgul de Crăciun a fost luat cu asalt de slătineni, încă din prima zi de deschidere. Odată cu aprinderea iluminatului festiv, pe scena amplasată în Parcul Tineretului au urcat Ionică Moroşanu, trupa Ro-Mania şi Amna. De asemenea, pentru copii au fost amplasate tiribombe şi maşinuţe electrice.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0