Una dintre victimele agresate în Parcul Tineretului, din Slatina, a murit

HomeEvenimentRecomandate

Una dintre victimele agresate în Parcul Tineretului, din Slatina, a murit

  Una dintre victimele agresate săptămâna trecută în Parcul Tineretului, de către un bărbat de 35 de ani, din Slatina, a murit. Este vorba des

FOTO. Slatina, îmbrăcată în straie de sărbătoare. Târgul de Crăciun, luat cu asalt
Caravana IntenCity ajunge în Parcul Tineretului. Slătinenii îşi pot achiziţiona bilete la jumătate de preţ la festivalul de muzică de la Craiova
Vaccinare cu Pfizer şi Johnson în primul centru drive-trough din Slatina. Campania debutează vineri
Distribuie acest articol

Loading

 

Una dintre victimele agresate săptămâna trecută în Parcul Tineretului, de către un bărbat de 35 de ani, din Slatina, a murit. Este vorba despre bărbatul, în vârstă de 51 de ani, care iniţial a refuzat transportul la spital. Ajuns acasă, acesta a intrat în comă, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde din păcate a decedat.

 

Săptămâna trecută, în noaptea de 18 iunie, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Slatina, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de alcool, a agresat fizic doi bărbaţi de 50 şi 51 de ani.

Una dintre victime, bărbatul de 50 de ani, a rămas inconştient, fiind transportat la SJU Slatina, iar ulterior la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

Celălalt bărbat, în vârstă de 51 de ani, care iniţial a refuzat transportul la spital, a intrat în comă la domiciliu, fiind transportat la Spitalul Craiova, unde la scurt timp a decedat.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Slatina, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi agresat fizic doi bărbați de 50 și 51 de ani.

În urma evenimentului, bărbatul de 50 de ani a rămas inconștient și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar apoi a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova”, a transmis IPJ Olt, după evenimentul din Parcul Tineretului.

Bărbatul de 50 de ani, rămas inconştient în noaptea evenimentului, a ieşit din comă, iar starea lui este stabilă.  Agresorul, în vârstă de 35 de ani, se află în arest preventiv.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0