Un tânăr, din Olt, reţinut după ce şi-a bătut tatăl, în vârstă de 75 de ani. Bătrânul avea un ordin de protecţie

HomeEvenimentRecomandate

Un tânăr, din Olt, reţinut după ce şi-a bătut tatăl, în vârstă de 75 de ani. Bătrânul avea un ordin de protecţie

  Un bărbat, de 39 de ani, din comuna Obârşia, judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore, după ce şi-a bătut tatăl în vârstă de 75 de ani. Bătrânu

VIDEO. Adolescent din Balş, reţinut după ce a spart o brutărie din oraş
Razie în rândul transportatorilor de persoane. Controalele poliţiştilor, efectuate alături de DSP Olt
VIDEO. Un bărbat, de 36 de ani, din Olt, reţinut pentru trafic de droguri de mare risc
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, de 39 de ani, din comuna Obârşia, judeţul Olt, a fost reţinut 24 de ore, după ce şi-a bătut tatăl în vârstă de 75 de ani. Bătrânul avea un ordin de protecţie, pe care fiul său l-a încălcat.

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Vișina au fost sesizați, pe data de 26 iunie, de către un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din comuna Obârșia, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 39 de ani, din aceeași localitate, l-ar fi agresat fizic.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 39 de ani, din comuna Obârșia, s-ar fi deplasat la locuința tatălui său din aceeași localitate, unde, pe fondul consumului de alcool, l-ar fi agresat fizic.

De asemenea, polițiștii au mai stabilit faptul că bărbatul de 39 de ani ar fi încălcat și măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Corabia, prin care s-a dispus obligarea acestuia de a păstra o distanță minimă de 100 de metri față de tatăl său, pentru 6 luni.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență domestică și încălcarea marsurilor dispuse prin ordinul de protecție, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 27 iunie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele bărbatului de 39 de ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0