VIDEO. Incendiu violent noaptea trecută, în Balş. Un bărbat a suferit arsuri de gradul I şi II

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Incendiu violent noaptea trecută, în Balş. Un bărbat a suferit arsuri de gradul I şi II

  Incendiu violent în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Balş. Acoperişul unei clădiri dezafectate a ars complet, după ce un om al străzii a a

FOTO&VIDEO. Incendiu la un centru de dezmembrări auto din Craiova
Accident feroviar, în Vâlcea. O locomotivă a deraiat pe ruta Băbeni-Alunu
Accident în Brebeni. Copil de 9 ani acroşat de şoferul microbuzului şcolar
Distribuie acest articol

Loading

 

Incendiu violent în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Balş. Acoperişul unei clădiri dezafectate a ars complet, după ce un om al străzii a adormit cu ţigara aprinsă. Bărbatul, găsit de pompieri în apropierea clădirii, a suferit arsuri de gradul I şi II. Clădirea era structurată pe două etaje, iar în ea a funcţionat un cămin pentru copii cu nevoi speciale.

 

Acoperișul unei clădiri dezafectate, cu suprafața de circa 1200 de metri pătrați, a ars complet în urma unui incendiu puternic, izbucnit, cel mai probabil, după ce o persoană a adormit cu o țigară aprinsă.  Evenimentul a avut loc în orașul Balș,  pe strada Plopului, în această noapte, în jurul orei 02.00.

La locul evenimentului au fost alocate, progresiv, forțe din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, un autocamion cu container abroll, cu capacitatea de 10.000 de litri, o autospecială pentru intervenție la înălțime, o autospecială pentru primă intervenție și un echipaj SMURD.

Concomitent cu misiunea de stingere a incendiului, au fost constituite echipe de căutare-salvare a eventualelor vicitme, atât în clădire, cât și în zona adiacentă, în apropierea clădirii fiind identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, cu arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Pacientul a fost transportat la Spitalul Balș”, transmite ISU Olt.

Misiunea pentru stingerea incendiului și îndepărtarea efectelor negative a durat aproximativ trei ore și jumătate.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0