Un bărbat de 54 de ani s-a înecat într-un bazin cu apă sărată din ştrandul Ostroveni

HomeEveniment

Un bărbat de 54 de ani s-a înecat într-un bazin cu apă sărată din ştrandul Ostroveni

  Tragedie în această dimineaţă în ştrandul de la Ostroveni. Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Olanu, s-a înecat într-un bazi

Maratonul vaccinării în Caracal: tombolă cu 100 de bilete la spectacolul susţinut de Horaţiu Mălăele, pentru cei care se vor imuniza în perioada 21-23 mai
Un bărbat, din Olt, a ucis cu cruzime patru câini. O femeie, proprietara animalelor, a sesizat autorităţile
Sume halucinante drept mită pentru preschimbarea unui permis provizoriu obţinut în Anglia. Doi olteni, plasaţi sub control judiciar
Distribuie acest articol

Loading

 

Tragedie în această dimineaţă în ştrandul de la Ostroveni. Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Olanu, s-a înecat într-un bazin cu apă sărată.

 

Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat, pe data de 29 iunie, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi înecat la un ștrand din municipiul Râmnicu Vâlcea.

De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, care au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 54 de ani, din localitatea Olanu care s-ar fi înecat într-o piscină cu apă sărată.

Medicii ajunși la fața locului au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului”, transmite IPJ Vâlcea.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

FOTO: Descriptiv

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0