Tânără de 15 ani, ascunsă în portbagaj, pentru a fi trecută ilegal vama Nădlac

HomeNațional

Tânără de 15 ani, ascunsă în portbagaj, pentru a fi trecută ilegal vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - judeţul Arad au depistat o femeie, cetăţean român, care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară fiica, în vârstă de 15 ani, ascunsă în compartimentul marfă al unei autoutilitare.

Persoana care încerca să iasă ilegal din țară cu minora era chiar mama sa

Duminică seara, de la 20.50, are loc a doua extragere la Loteria Vaccinării
Medicul de pe ambulanţă, care a intervenit în cazul fotbalistului Patrick Ekeng, condamnat la închisoare cu suspendare
VIDEO. Anchetă, după ce o purtătoare de cuvânt a Jandarmeriei dansează lasciv, se dezbracă și toarnă lapte pe ea
Distribuie acest articol

Loading

Marți, 18 februarie, în jurul orei 16.30, la P.T.F Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un bărbat, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes-Sprinter, înmatriculată în România, alături de care călătoreau mai multe persoane.

În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, descoperind ascunsă în partea din spate a compartimentului marfă, printre bagaje, o tânără. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana este o tânără de 15 de ani, cetățean român, iar mama acesteia călătorea ca pasager în autoutilitară.

La cercetări, mama minorei a declarat că a recurs la această metodă pentru că nu deţinea procură notarială din partea tatălui pentru a călători cu minora în afara ţării.

În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor două persoane, mamă şi fiică, efectuând totodată cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0