Cadavru învelit în scotch, găsit într-un lan de porumb

HomeEveniment

Cadavru învelit în scotch, găsit într-un lan de porumb

  Descoperire şocantă. Un cadavru înfășurat în bandă scotch a fost găsit în lanul de porumb de la granița județelor Botoșani și Suceava. Mai e

Bebeluş de doar  6 luni,  dintr-o comună din Olt, găsit fără suflare în casă
Alertă în Slatina. Bărbatul care a ademenit mai mulţi copii, aflaţi la locurile de joacă, solicita informaţii despre locatari
Angajaţii unui spital judeţean sunt acuzaţi că au furat mâncarea bolnavilor
Distribuie acest articol

 

Descoperire şocantă. Un cadavru înfășurat în bandă scotch a fost găsit în lanul de porumb de la granița județelor Botoșani și Suceava. Mai exact, cadavrul a fost găsit în localitatea Siliștea Nouă din orașul Dolhasca.

UPDATE: Având în vedere natura sesizării a fost constituită echipă operativă complexă sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava care s-a deplasat la fața locului, respectiv în proximitatea localității Siliştea Nouă.

Din fericire, după deschiderea coletului și efectuarea locului faptei, s-a constatat ca în interior nu se afla un cadavru uman, ci lesul unui animal în stare avansată de putrefacție”, informează Poliția Suceava.

Verificările au fost preluate de către Biroul pentru Protecția Animalelor.

Ştirea iniţială: Descoperirea a fost făcută în urmă cu câteva ore de o femeie care mergea pe marginea drumului.

Inițial, femeia a crezut că este vorba despre un colet sau un pachet înfășurat în scotch. Însă, în momentul în care s-a apropiat, și-a dat seama că este vorba despre un cadavru.

Femeia a sunat imediat la 112 iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție atât de la Botoșani, cât și de la Suceava.

Polițiștii încearcă să stabilească acum identitatea cadavrului, dar și cum a ajuns acesta în lanul de porumb.

Oamenii legii suspectează o răzbunare de tip mafiot, potrivit Antena 3.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0