Cei doi copii căzuți sâmbătă în râul Bistriţa, după ce s-au jucat pe gheaţă, nu au mai putut fi salvaţi

HomeEveniment

Cei doi copii căzuți sâmbătă în râul Bistriţa, după ce s-au jucat pe gheaţă, nu au mai putut fi salvaţi

  Cei doi fraţi căzuţi sâmbătă în râul Bistriţa din județul Neamț au murit. Fetița de 8 ani fusese scoasă din apă de localnici, iar fratele ei

FOTO&VIDEO. Tineri depistaţi conducând cu peste 100 km/h pe străzile din Slatina
Recidivist din Rotunda, reţinut după ce a atacat cu cuţitul în zona gâtului un consătean
Un bărbat de 54 de ani, din Olt,  şi-a pus capăt zilelor pentru că l-a părăsit soţia, iar înainte de a comite gestul şi-a avertizat familia
Distribuie acest articol

Loading

 

Cei doi fraţi căzuţi sâmbătă în râul Bistriţa din județul Neamț au murit. Fetița de 8 ani fusese scoasă din apă de localnici, iar fratele ei, un băiețel de 7 ani, a fost scos de către pompieri, la un kilometru de locul în care a căzut în apă.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în localitatea nemțeană Borca, unde cei doi copii au căzut în râul Bistrița după ce s-au jucat pe gheaţa care s-a rupt.

Fetița de 8 ani a fost scoasă din ape de către localnici, în stare de inconștiență, înainte să ajungă pompierii. Fratele ei, un băiețel de 7 ani, a fost scos de către pompieri, la un kilometru de locul în care a căzut în apă.

Cei doi copii au fost duși la spital în timp ce erau resuscitaţi. Sâmbătă seara la 22.30 medicii de la UPU Piatra Neamț încă aplicau manevre de resuscitare, temperatura corpului ajunsese undeva la 27 de grade și luptau pentru viață.

Duminică dimineață, poliția a fost informată că viața celor doi copii nu a putut fi salvată, potrivit Antena3.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0