Cei trei bărbaţi care l-au omorât, în propria casă, pe afaceristul din Sibiu, ar fi din Dolj

HomeEveniment

Cei trei bărbaţi care l-au omorât, în propria casă, pe afaceristul din Sibiu, ar fi din Dolj

  Au fost identificaţi criminalii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu omorât în propria casă. Potrivit anchetatorilor, cei trei bărb

Copilul trântit în mod brutal, în parc, are fractură la osul occipital
Copile ţinute în cătuşe, obligate să practice prostituţia şi videochat-ul, în locaţii închiriate din Bucureşti
Bărbat, din Teslui, cu probleme locomotorii, dat dispărut de soţie. Omul a fost găsit căzut, într-un loc izolat, şi transportat la spital
Distribuie acest articol

Loading

 

Au fost identificaţi criminalii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu omorât în propria casă. Potrivit anchetatorilor, cei trei bărbați ar fi din Dolj.

 

Până în acest moment, niciunul dintre ei nu a fost reținut. Se ia în calcul ipoteza ca aceștia să fi părăsit țara.

Identificarea a fost făcută cu ajutorul probelor ADN ridicate din mai multe locații, dar și pe baza declarațiilor mai multor martori.

Noaptea trecută, anchetatorii au percheziționat domiciliul unui bărbat care, în acest moment, se află în custodia poliției. Acesta este suspectat că i-ar fi găzduit pe cei trei indivizi la el și i-ar fi transportat.

Omul de afaceri a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0