Familia nu mai ştie nimic din luna ianuarie despre un tânăr, din Caracal, care ar fi plecat la muncă în străinătate

HomeEveniment

Familia nu mai ştie nimic din luna ianuarie despre un tânăr, din Caracal, care ar fi plecat la muncă în străinătate

  Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu spunâ

Petrecere, cu ocazia zilei de naştere, „spartă” de poliţişti. Aniversarea organizată într-o comună din Olt a fost reclamată sub anonimat
Sediul clubului FCU Craiova 1948, vandalizat la scurt timp după numirea lui Nicolo Napoli
Accident rutier în Călimănești. O persoană rănită, după impactul între un autoturism şi o autoutilitară
Distribuie acest articol

Loading

 

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu spunând că se duce la muncă, în străinătate, însă de atunci familia nu mai ştie nimic despre el.

 

Polițiștii Poliției municipiului Caracal au fost sesizați, la data de 9 aprilie, de către o femeie, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că, la data de 11 ianuarie, fiul său, CĂLDĂRARU ALEXANDRU, în vârstă de 23 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său, spunându-i că pleacă la muncă, în afara țării, și nu mai știe nimic despre acesta.

 

Semnalmente: înălţime 1,70 metri, greutate 65 de kilograme, ochi căprui, păr tuns scurt, de culoare neagră, iar ca semn particular, tânărul are un tatuaj pe antebrațul mâinii drepte.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea tânărului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0