CJ Olt achiziționează 20 de microbuze electrice şcolare. Lista localităţilor în care vor ajunge vehiculele

HomeAdministrație

CJ Olt achiziționează 20 de microbuze electrice şcolare. Lista localităţilor în care vor ajunge vehiculele

  Consiliul Judeţean Olt anunţă semnarea contractului de finanţare nerambursabilă pentru achiziţia a 20 de microbuze electrice şcolare. Aceste

Categoriile vulnerabile din Slatina primesc şi în această iarnă tichete sociale de Crăciun. Punctele în care se pot depune cereri
CAO estimează că lucrările de pe Bulevardul A. I. Cuza din Slatina vor fi finalizate în trei săptămâni
FOTO. Mai puţină poluare. Primele şase autobuze ecologice vor circula, începând de astăzi, în Slatina
Distribuie acest articol

Loading

 

Consiliul Judeţean Olt anunţă semnarea contractului de finanţare nerambursabilă pentru achiziţia a 20 de microbuze electrice şcolare. Acestea vor ajunge la elevii din Balș, Piatra-Olt, Corabia, Fărcașele, Studina, Perieți, Obârșia, Gostavățu, Ianca, Brebeni, Valea Mare, Rotunda, Movileni, Bobicești, Morunglav, Vitomirești, Dobrosloveni, Sprâncenata, Pleșoiu, Izvoarele. Beneficiarii, unităţile administrativ teritoriale, trebuie să amplaseze staţii de încărcare.

Consiliul Județean Olt a semnat cu Ministerul Educației contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul „Achiziție microbuze electrice pentru elevii școlilor din județul Olt” .

Investiția, în valoare de peste 35 de milioane lei, este finanțată în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15: Educație.

Proiectul prevede achiziția a 20 de microbuze electrice pentru elevii localităților Balș, Piatra-Olt, Corabia, Fărcașele, Studina, Perieți, Obârșia, Gostavățu, Ianca, Brebeni, Valea Mare, Rotunda, Movileni, Bobicești, Morunglav, Vitomirești, Dobrosloveni, Sprâncenata, Pleșoiu, Izvoarele.

Beneficiarii finali ai proiectului  vor asigura mentenanța și vor amplasa o stație de încărcare.

 La finalizarea perioadei de implementare a proiectului, dreptul de proprietate asupra bunurilor achiziționate va fi transferat, cu titlu gratuit, fiecărei Primării.

Împreună, ne concentrăm eforturile spre un mediu mai curat și un viitor mai bun pentru tinerii noștri”, se arată într-un comunicat al PSD Olt.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0