Copile ţinute în cătuşe, obligate să practice prostituţia şi videochat-ul, în locaţii închiriate din Bucureşti

HomeEveniment

Copile ţinute în cătuşe, obligate să practice prostituţia şi videochat-ul, în locaţii închiriate din Bucureşti

  Două minore, una dintre ele aflată în plasament, au fost obligate să practice prostiuţia şi videochat-ul, în locaţii închiriate, din Bucureş

FOTO. Fete exploatate sexual în apartamente închiriate în regim hotelier, în Craiova. Proxeneţii la racolau prin metoda „loverboy”
Dolj: Grup infracţional de trafic de migranţi, destructurat de DIICOT
O copilă de 13 ani, din Olt, victimă a unor bărbaţi cercetaţi pentru pornografie infantilă, act sexual cu un minor şi şantaj
Distribuie acest articol

Loading

 

Două minore, una dintre ele aflată în plasament, au fost obligate să practice prostiuţia şi videochat-ul, în locaţii închiriate, din Bucureşti, de către un bărbat care le-a racolat profitând de starea lor de vulnerabilitate.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

S-a reținut că, în intervalul mai-iunie 2023, inculpatul a recrutat, transportat și adăpostit, în locații închiriate din municipiul București, două persoane  vătămate minore în scopul obținerii unor beneficii materiale prin exploatarea sexuală a acestora.

O victimă a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu mai multe persoane, racolate fie prin intermediul anunțurilor,  fie direct de către inculpat, iar cea de a doua să presteze servicii de videochat  pe o platformă online, sumele astfel obținute fiind însușite de către inculpat.

Pe timpul nopții precum și în momentele în care, pe timp de zi,  inculpatul nu putea supraveghea victimele, a  procedat la imobilizarea acestora folosind o pereche de cătușe achiziționată online.

În activitatea de exploatare, inculpatul a profitat de  starea de vulnerabilitate a uneia dintre victimele minore cauzată de  situația sa  familială (plasament la asistent social) și sub pretextul unei relații sentimentale a determinat-o, în mod repetat, să revină în București unde a fost depistată la data de 27.08.2023 în urma măsurilor investigativ-operative  întreprinse de polițiștii BCCO Ploiești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Prahova – Serviciul de Investigații Criminale și al celor din cadrul Secției 21 Poliție București”, transmite DIICOT.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii  B.C.C.O. Ploiești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0