Crimă în Dolj. O femeie de 46 de ani ucisă în bătaie de partenerul de viaţă

HomeEveniment

Crimă în Dolj. O femeie de 46 de ani ucisă în bătaie de partenerul de viaţă

  O femeie, în vârstă de 46 de ani, din localitatea doljeană Şimnicu de Sus a fost bătută până când a fost lăsată fără suflare de către parten

VIDEO. Tânărul care şi-a tăiat vecinul cu o drujbă a fost prins de poliţişti
Alertă în Dolj. Tânărul care a decapitat un bărbat, cu o drujbă, umblă liber pe străzi. „Alertaţi poliţia”
Arest preventiv pentru tânărul care şi-a tăiat vecinul cu o drujbă
Distribuie acest articol

Loading

 

O femeie, în vârstă de 46 de ani, din localitatea doljeană Şimnicu de Sus a fost bătută până când a fost lăsată fără suflare de către partenerul de viaţă.

 

Totul s-a petrecut pe data de 23 martie, pe fondul unui conflict spontan. Oamenii legii au fost sesizaţi pe data de 24 martie, când femeia a fost găsită decedată. Anchetă a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul zilei de 23 martie a.c., femeia ar fi avut un conflict spontan cu concubinul acesteia, de 54 de ani, conflict în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o în mod repetat pe aceasta, cu un corp dur, cauzându-i multiple leziuni ce au condus la deces.

În urma autopsiei medico-legale s-a stabilit că moartea a fost violentă, produsă prin lovire cu şi de corpuri dure, între leziunile produse şi deces existând legătură de cauzalitate”, transmite IPJ Dolj.

Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Un copil de 2 ani, care se afla la o stână, a murit după ce a băut o substanţă pentru deparazitat oile

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0