Un tânăr antreprenor, candidatul PSD la Primăria Morunglav. „Are determinarea şi profesionalismul pentru a promova investiţiile”

HomePolitică

Un tânăr antreprenor, candidatul PSD la Primăria Morunglav. „Are determinarea şi profesionalismul pentru a promova investiţiile”

  Partidul Social Democrat Olt şi-a desemnat candidatul şi la Primăria Morunglav. Actualul edil, Nicolae Cărămizaru (PNL), va avea ca adversar

Liviu Voiculescu (PNL): „Fiecare membru liberal are un singur scop, dezvoltarea judeţului Olt”
VIDEO. Dosar penal de corupere a alegătorilor, la Ianca. PNL a împărţit pachete alimentare
Guvernul Orban a fost dat jos!
Distribuie acest articol

Loading

 

Partidul Social Democrat Olt şi-a desemnat candidatul şi la Primăria Morunglav. Actualul edil, Nicolae Cărămizaru (PNL), va avea ca adversar un antreprenor tânăr. Niţă Cristian Alexandru va intra în lupta pentru câştigarea fotoliului de primar la alegerile din data de 9 iunie.

 

 

Tânăr antreprenor, în vârstă de 37 de ani, cu studii universitare și masterale în Economie, Administrarea Afacerilor, Agricultură, Silvicultură și Management Financiar Contabil, el are determinarea și profesionalismul necesare pentru a promova investițiile și dezvoltarea comunei.

Născut și crescut în Morunglav, și-a desfășurat mare parte din activitatea privată în localitatea natală, dobândind o înțelegere profundă a nevoilor, provocărilor, dar și potențialului locului.

Cu sprijinul echipei politice și administrative a PSD Olt, proiectele sale vor deveni realitate”, transmite PSD Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0