Liviu Voiculescu a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Olt. Primarul de la Scorniceşti, favorit să preia interimatul

HomeRecomandatePolitică

Liviu Voiculescu a demisionat din funcţia de preşedinte al PNL Olt. Primarul de la Scorniceşti, favorit să preia interimatul

  Preşedinte al PNL Olt din anul 2017, senatorul Liviu Voiculescu şi-a dat demisia, astăzi, din fruntea organizaţiei. Potrivit unor surse, int

Fostul prefect de Olt, Florin Homorean, dar şi doi primari ai PNL, au trecut la PSD Olt
Liviu Voiculescu (PNL): „Oltul va fi reprezentat în Biroul Naţional al OFL de către trei doamne”
Gigel Ştirbu, negocieri pentru formarea unei alianţe împotriva PSD la nivelul judeţului Olt. „Suntem datori să lăsăm orice urmă de orgoliu, să ne aşezăm la masă, pentru o alianţă în judeţul Olt împotriva PSD”
Distribuie acest articol

Loading

 

Preşedinte al PNL Olt din anul 2017, senatorul Liviu Voiculescu şi-a dat demisia, astăzi, din fruntea organizaţiei. Potrivit unor surse, interimatul va fi asigurat de primarul oraşului Scorniceşti, Daniel Tudor, care este prim-vicepreşedinte al PNL Olt.

 

Senatorul Liviu Voiculescu şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Olt, astăzi, 23 octombrie 2023, în an preelectoral.  Ales şef al organizaţiei în 2018, după ce timp de aproape un an a condus partidul din postura de preşedinte interimar, Voiculescu şi-a motivat decizia luată  într-o postare pe Facebook.

Să crezi în valorile unui partid politic este o pasiune. Să-i urmezi calea și să militezi pentru principiile sale este o ambiție asumată. Să fii liderul unor oameni cu aceeași credință ca tine este o onoare și un privilegiu. Să ai curajul să faci un pas înapoi pentru a apăra interesele partidului și ale oamenilor săi este o responsabilitate. Și o obligație în același timp.

Eu am pornit pe calea liberală din pasiune, am promovat politica liberală din credință în ideile, principiile și valorile sale și, ulterior, mi-am asumat rolul de lider cu recunoștință pentru încrederea care mi s-a acordat și cu responsabilitate. Astăzi, însă, a venit timpul să fac, cu aceeași responsabilitate și obligație, un pas înapoi. Îl fac cu regretul lucrului neîmplinit, însă cu convingerea că este singurul act care poate redresa stabilitatea, unitatea și determinarea unei echipe de valoare.

Nu este o noutate pentru nimeni faptul că, în ultima perioadă și independent de voința și faptele mele, filiala județeană a PNL a fost tranzitată de evenimente care i-au știrbit imaginea și i-au clătinat stabilitatea. Evenimente care au indus în interiorul filialei o stare de tensiune alarmantă ce amenință să treneze timp îndelungat.

PNL Olt nu are nevoie de acest lucru!

PNL Olt trebuie să demonstreze că a rămas aceeași filială de frunte a partidului!

PNL Olt trebuie să meargă mai departe și să înfrunte anul electoral care se apropie cu o echipă unită și puternică, concentrată nu pe tensiuni interne, ci pe obținerea unor rezultate performante!

Iar dacă demisia mea din funcția de președinte al filialei Olt a PNL este condiția sine qua non pentru ca lucrurile să se reașeze pe un făgaș politic detensionat în interiorul echipei, fac astăzi acest pas înapoi cu bunăvoie. Este un act de responsabilitate pe care mi-l asum și pe care îl închin colegilor liberali alături de care am muncit și am obținut performanțe de-a lungul timpului.

Sunt o mulțime de lucruri pentru care vă mulțumesc: pentru că am fost împreună, pentru că am luptat împreună, pentru că mi-ați oferit umărul vostru, pentru m-ați făcut parte din echipă, pentru că m-ați mandatat cu atât de multă încredere, pentru că, PÂNĂ LA UN MOMENT DAT, am fost unul pentru toți și toți pentru unul…. Pentru toate astea și pentru multe altele vă mulțumesc și vă doresc mult succes”, a transmis senatorul Liviu Voiculescu.

Potrivit unor surse, până la organizarea alegerilor în PNL Olt, interimatul va fi asigurat de primarul de la Scorniceşti, Daniel Tudor.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0