Senatorul PNL Olt, Liviu Voiculescu, mesaj de Ziua Unirii: „Unirea a adus modernizarea şi unitatea unei naţiuni”

HomePolitică

Senatorul PNL Olt, Liviu Voiculescu, mesaj de Ziua Unirii: „Unirea a adus modernizarea şi unitatea unei naţiuni”

  Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, even

Rezultate alegeri locale 2020: Cine ne va reprezenta în Consiliul Local în municipiile, oraşele şi localităţile din Olt  în următorii patru ani
Ludovic Orban: „Nu votez legea certificatului verde pentru angajați în forma actuală”
Deveselu: Nicole Dobre, candidatul PSD la funcţia de primar, a câştigat algerile contra lui Marius Aliman, fiul fostului edil decedat de COVID

 

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, eveniment major în istoria ţării spre înfăptuirea statului naţional unitar român.

La 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza era ales domnitor și al Țării Românești, după ce la 17 ianuarie 1859 fusese ales domnitor al Moldovei. Astfel, s-a realizat unirea celor două principate, sub același domnitor. Ziua Unirii Principatelor Române reprezintă primul pas major în istoria ţării spre înfăptuirea statului naţional unitar român.

Senatorul PNL de Olt, Liviu Voiculescu, a transmis un mesaj cu privire la însemnătatea zilei de 24 ianuarie.

Unirea Principatelor Române din anul 1859, prin care Principatele Moldovei și Valahiei au fost reunite pentru a deveni Țara Românească, a fost unul dintre cele mai importante momente din istoria țării noastre și a marcat începutul României moderne.

Unirea a adus cu ea modernizarea și unitatea unei națiuni, precum și sporirea libertăților și drepturilor pentru cetățenilor români.

Acest eveniment a fost unul dintre cele mai importante momente din istoria țării noastre și a rămas o parte importantă a identității naționale.

La Mulți Ani, tuturor românilor ! La Mulți Ani, România !, transmite preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0