Senatorul PNL Olt, Liviu Voiculescu, mesaj de Ziua Unirii: „Unirea a adus modernizarea şi unitatea unei naţiuni”

HomePolitică

Senatorul PNL Olt, Liviu Voiculescu, mesaj de Ziua Unirii: „Unirea a adus modernizarea şi unitatea unei naţiuni”

  Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, even

Liviu Voiculescu (PNL Olt): „Guvernul va continua şi în acest an programele de sprijinire a categoriilor vulnerabile”
Liviu Voiculescu (PNL), printre politicienii care au propus instituirea Schemei de Certificare Voluntară „De Origine România-DOR”
Liviu Voiculescu (PNL Olt), despre noutăţile din Legile Educaţiei: „Premiem performanţa şcolară”
Distribuie acest articol

Loading

 

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, eveniment major în istoria ţării spre înfăptuirea statului naţional unitar român.

La 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza era ales domnitor și al Țării Românești, după ce la 17 ianuarie 1859 fusese ales domnitor al Moldovei. Astfel, s-a realizat unirea celor două principate, sub același domnitor. Ziua Unirii Principatelor Române reprezintă primul pas major în istoria ţării spre înfăptuirea statului naţional unitar român.

Senatorul PNL de Olt, Liviu Voiculescu, a transmis un mesaj cu privire la însemnătatea zilei de 24 ianuarie.

Unirea Principatelor Române din anul 1859, prin care Principatele Moldovei și Valahiei au fost reunite pentru a deveni Țara Românească, a fost unul dintre cele mai importante momente din istoria țării noastre și a marcat începutul României moderne.

Unirea a adus cu ea modernizarea și unitatea unei națiuni, precum și sporirea libertăților și drepturilor pentru cetățenilor români.

Acest eveniment a fost unul dintre cele mai importante momente din istoria țării noastre și a rămas o parte importantă a identității naționale.

La Mulți Ani, tuturor românilor ! La Mulți Ani, România !, transmite preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0