Liviu Voiculescu (PNL Olt): „Guvernul va continua şi în acest an programele de sprijinire a categoriilor vulnerabile”

HomePolitică

Liviu Voiculescu (PNL Olt): „Guvernul va continua şi în acest an programele de sprijinire a categoriilor vulnerabile”

  Senatorul PNL de Olt, Liviu Voiculescu, anunţă cele mai importante măsuri implementate de Guvern pentru anulul 2023. Printre acestea, schema

Fănel Bădici, numit de Guvern subprefect de Olt
Alegeri parlamentare: Secţiile de vot s-au deschis. Aproape 6.000 de persoane din Olt au votat până la ora 8.00
Parlamentarii, după ce şi-au mărit salariile. „Merge economia, sunt bani. Vom trăi bine”

 

Senatorul PNL de Olt, Liviu Voiculescu, anunţă cele mai importante măsuri implementate de Guvern pentru anulul 2023. Printre acestea, schema de ajutorare pentru plata facturilor la energie, acordarea celor 250 de lei, la două luni, celor cu venituri reduse, sprijin pentru elevii din medii defavorizate, precum şi acordarea unui tichet de 2.000 de lei mamelor cu nou-născuţi, provenite din medii dezavantajate.

Guvernul continuă mai multe programe pentru sprijinirea categoriilor defavorizate şi în anul 2023, anunţă senatorul PNL de Olt, Liviu Voiculescu.

Guvernul va continua și în acest an programele de sprijinire a categoriilor vulnerabile. A fost deja aprobată schema de ajutorare pentru plata facturilor la energie, prin care beneficiarii vor primi în lunile februarie și septembrie câte 700 lei.

Programul “Sprijin pentru România” a primit finanțare pentru 2023, iar beneficiarii vor continua să primească, la două luni, câte 250 lei pentru achiziția de alimente și mâncare caldă.

Elevii din medii defavorizate vor primi un ajutor de 500 lei pentru achiziția de rechizite și îmbrăcăminte, pe parcursul anului școlar 2022-2023”, transmite parlamentarul oltean.

Potrivit acestuia, vor fi derulate şi noi programe, care vizează sprijin pentru mamele defavorizate şi subvenţionarea locurilor de muncă destinate tinerilor şomeri din mediul rural.

Anul 2023 aduce și câteva programe noi, precum cel prin care mamele cu nou-născuți, provenite din medii dezavantajate, vor primi tichet social de 2.000 lei”, transmite parlamentarul oltean.

Printr-un alt program nou, se vor finanța cursuri de reconversie profesională și vor fi subvenționate locurile de muncă destinate tinerilor șomeri din mediul rural”, mai anunţă Liviu Voiculescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0