Liviu Voiculescu (PNL), mesaj de Ziua Educaţiei: „Preţuind educaţia, ne preţuim pe noi”

HomePolitică

Liviu Voiculescu (PNL), mesaj de Ziua Educaţiei: „Preţuind educaţia, ne preţuim pe noi”

  Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a transmis un mesaj, de Ziua Educaţiei, dascălilor, dar şi tuturor celor care preţuiesc ed

Senatorul PNL Olt, Liviu Voiculescu, mesaj de Ziua Unirii: „Unirea a adus modernizarea şi unitatea unei naţiuni”
Liviu Voiculescu (PNL): „Senatul a adoptat propunerea legislativă care prevede închisoare cu executare pentru şoferii băuţi sau drogaţi implicaţi în accidente mortale”
Liviu Voiculescu (PNL Olt), despre noutăţile din Legile Educaţiei: „Premiem performanţa şcolară”
Distribuie acest articol

Loading

 

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a transmis un mesaj, de Ziua Educaţiei, dascălilor, dar şi tuturor celor care preţuiesc educaţia.

Senatorul Liviu Voiculescu a transmis joi, 5 octombrie, de Ziua Educaţiei, un mesaj cu privire la importanţa educaţiei.

Atunci când un copil devine peste ani un om bun și frumos, înseamnă că educația primită și-a atins scopul. Iar când remarcăm bunătatea și frumusețea unui om, îi remarcăm de fapt caracterul și spiritul, inteligența și sufletul, înțelepciunea și echilibrul. Educația este cea care îți oferă toate aceste daruri, fie că este primită în primii 7 ani ai vieții, fie că este dezvoltată pe băncile școlii. Pentru că, oferind valoarea cunoașterii științifice și bucuria realizărilor intelectuale cultivate în anii de școală, educația completează și modelează tot ceea ce ne definește pe noi ca OAMENI.

Să prețuim educația, căci prețuind educația, ne prețuim pe noi!”, a transmis preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Liviu Voiculescu şi-a arătat recunoaşterea faţă de cadrele didactice, cărora le-a urat satisfacţii zi de zi în procesul educaţional.

Cinste vouă dascăli, oameni cu suflet mare ce ne dăruiți nouă parte din bunătatea și frumusețea voastră! Și fie să primiți astăzi, de Ziua Educației, și în fiecare zi a fiecărui an, doar buchete de satisfacții și recunoștință!”, a mai scris, pe Faceebok, preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0