Familia unui tânăr, din Olt, aflat la muncă în Germania, nu mai ştie nimic despre el. Orice informaţie poate ajuta

HomeEvenimentRecomandate

Familia unui tânăr, din Olt, aflat la muncă în Germania, nu mai ştie nimic despre el. Orice informaţie poate ajuta

  UPDATE: La data de 25 aprilie , bărbatul a contactat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Osica de Sus, ocazie cu care a transmis fapt

Accident pe DN 67. O şoferiţă a fost transportată la spital
VIDEO. Femeie moartă, după ce a căzut de la etaj, dintr-un bloc de pe strada Cornişei, din Slatina
VIDEO. Locuință distrusă de flăcări într-o comună din Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: La data de 25 aprilie , bărbatul a contactat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 2 Osica de Sus, ocazie cu care a transmis faptul că nu este victima vreunei infracțiuni și că nu dorește sa revină, momentan, la domiciliul său din România, acesta aflându-se pe teritoriul Germaniei.

Ştirea iniţială: Un tânăr, în vârstă de 36 de ani, din comuna Făcloiu, judeţul Olt, aflat la muncă în Germania, este dat dispărut. Familia nu a mai putut lua legătura cu el din data de 6 aprilie. Orice informaţie despre el poate ajuta.

 

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt, care nu a mai putut fi contactat din data de 6 aprilie a.c., în timp ce s-ar fi aflat în localitatea Freudenberg, din Germania.

 

La data de 24 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, de către o femeie, din comuna Fălcoiu, județul Olt, cu privire la faptul că fiul său, CRIVEANU MIRCEA, în vârstă de 36 de ani, din aceeași localitate, este plecat la muncă în Germania, din perioada sărbătorilor pascale ale anului 2023, iar din data de 6 aprilie a.c. nu mai știe nimic despre acesta”, transmite IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime 1,70 metri, constituție atletică păr șaten, scurt și drept, ochi căprui.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0