Jandarmeria Olt dotată cu trei autoturisme Duster printr-un proiect implementat de Consiliul Judeţean

HomeAdministrație

Jandarmeria Olt dotată cu trei autoturisme Duster printr-un proiect implementat de Consiliul Judeţean

  Trei autoturisme marca Duster au ajuns în dotarea Inspectoratului Judeţean de jandarmi Olt printr-un proiect implementat de Consiliul Judeţe

Concurs pentru postul de bucătar la o creşă din Balş. Ce condiţii trebuie să îndeplinească candidaţii
1000 de porţii de fasole cu cârnaţi de „1 Decembrie” la Slatina. Ziua Naţională se va încheia cu un spectacol pentru a marca aprinderea luminiţelor de Sărbători
Oraşul Balş va avea echipă de fotbal din noul sezon. Proiectele edilului Cătălin Rotea în zona de sport şi agrement
Distribuie acest articol

Loading

 

Trei autoturisme marca Duster au ajuns în dotarea Inspectoratului Judeţean de jandarmi Olt printr-un proiect implementat de Consiliul Judeţean Olt.

 

Inspectoratul de Jandarmi Olt a fost dotat recent cu trei autoturisme Duster, grație unui proiect implementat de către Consiliul Județean Olt.

Proiectul „Investiţii comune în domeniul situaţiilor de urgenţă pentru Consiliul Județean Olt şi Primăria Dolna Mitropolia”, finanțat în cadrul Programului INTERREG V A România-Bulgaria, a prevăzut investiția a peste 400 de mii Euro în infrastructura de urgență a județului.

Au fost, astfel, achiziționate, în cadrul acestui obiectiv, pe lângă cele trei Dustere și trei ATV-uri pentru IJJ Olt, dar și un Ford Ranger și o autoutilitară pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt.

Contribuția acestor echipamente va întări capacitatea noastră de a asigura ordinea și siguranța publică în județ și se alătură altor investiții pe care CJ Olt le-a realizat, atât din bugetul propriu, cât mai ales din atragerea fondurilor europene, pentru îmbunătățirea bazei operaționale și creșterea capacității de intervenție în județul Olt”, transmite CJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0