ANM a anunțat cum va fi vremea de Revelion

HomeActualitate

ANM a anunțat cum va fi vremea de Revelion

  ANM a actualizat prognoza meteo pentru luna decembrie. Vremea va fi schimbătoare cu temperaturi peste cele obișnuite de Revelion.  

CNAIR a decis rezilierea contractului cu italienii de la Tirrena Scavi, care construiau tronsonul 1 de pe Drumul Expres Craiova-Piteşti
Rata de infectare Covid-19  în Slatina a ajuns la 0,58. Incidenţa în cele 112 localităţi din Olt
Zile de foc: Temperaturile ajung, în Olt, până la 37 de grade. Recomandările autorităţilor pentru a face faţă disconfortului termic
Distribuie acest articol

Loading

 

ANM a actualizat prognoza meteo pentru luna decembrie. Vremea va fi schimbătoare cu temperaturi peste cele obișnuite de Revelion.

 

Meteorologii prognozează precipitații abundente în primele două săptămâni din decembrie, apoi normale perioadei.

Săptămâna 4 – 11 decembrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de sudest a țării, dar și deficitar în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 11 – 18 decembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitvă mai accentuată în regiunile intracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile nordvestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 18 – 25 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în toate regiunile.

Săptămâna 25 decembrie – 1 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile intracarpatice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0