CSM Slatina, meci în deplasare cu FC Argeş. Partida va fi televizată

HomeSport

CSM Slatina, meci în deplasare cu FC Argeş. Partida va fi televizată

  Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte marţi, 24 octombrie, în deplasare, la Mioveni, formaţia retrogradată din Liga I, Campionii FC Argeş.

CSM Slatina, duel cu Dunărea Călăraşi pentru accederea în optimile de finală ale Cupei României
CSM Slatina-Vediţa Coloneşti se joacă pe Stadionul „1 Mai”, vineri, de la ora 17.00
FOTO. Turneu de volei în cadrul „Lunii Olimpice”, la Slatina. Evenimentul sportiv a reunit foşti voleibalişti, dar şi amatori
Distribuie acest articol

 

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte marţi, 24 octombrie, în deplasare, la Mioveni, formaţia retrogradată din Liga I, Campionii FC Argeş. Partida se va disputa cu începere de la ora 17.00 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport şi Prima Sport.

 

CSM Slatina întâlneşte, în încheierea etapei a X-a a Ligii a II-a, în deplasare, Campionii FC Argeş, formaţie care a retrogradat din Liga I, dar care a avut un început slab de sezon. Cele două formaţii sunt despărţite de doar un punct în clasament. Prin urmare, partida se anunţă echilibrată, deschisă oricărui rezultat.

Meciul se va disputa pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni marţi, 24 octombrie, de la ora 17.00, şi va fi transmis în direct pe Digi Sport şi Prima Sport.

După aceasta partidă, CSM Slatina va primi vizita noului lider al Ligii a II-a, Unirea Slobozia. Meciul se va disputa luni, 30 octombrie, de la ora 15.30, pe Stadionul „1 Mai”, şi va fi transmis de asemenea pe Digi Sport şi Prima Sport.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0