Crimă în Olt. Şi-a lovit fratele cu o bâtă, până ce l-a lăsat fără suflare

HomeEvenimentRecomandate

Crimă în Olt. Şi-a lovit fratele cu o bâtă, până ce l-a lăsat fără suflare

  Crimă la o stână din judeţul Olt, comuna Scărişoara. Un  bărbat, în vârstă de 50 de ani, şi-a ucis cu sânge rece fratele, în vârstă de 43 de

VIDEO. Accident cu trei autoturisme implicate, în Slatina. Trei persoane, o mamă şi doi copii, transportaţi la spital
VIDEO ŞOCANT. Un bărbat a murit după ce a fost trântit la pământ și imobilizat de polițiști, la Pitești
Craiovean prins cu 231 km/h pe Drumul Expres 12, în afara localităţii Piatra-Olt
Distribuie acest articol

Loading

 

Crimă la o stână din judeţul Olt, comuna Scărişoara. Un  bărbat, în vârstă de 50 de ani, şi-a ucis cu sânge rece fratele, în vârstă de 43 de ani. Agresorul s-a năpustit asupra victimei cu o bâtă, pe fondul unui conflict spontan, lăsându-şi fratele într-o baltă de sânge.

Potrivit Parchetului de pe Lângă Tribunalul Olt, fapta petrecută marţi seara, s-a produs pe fondul unui conflict spontan.

„Numitul G.M., din com. Scărişoara jud. Olt, în timp ce se afla la o stână situată în extravilanul satului Plăviceni, com. Scărişoara, a fost lovit cu o bâtă, de mai multe ori, în mod succesiv, la nivelul corpului, inclusiv în zona gâtului, de către fratele său, G.D., iar în urma acţiunilor de lovire, numitul G.M. a decedat”, transmite Parchetul.

Agresorul, în vârstă de 50 de ani, şi-a recunoscut fapta. El le-a povestit anchetatorilor că, în urma unor ameninţări ale fratelui său G.M. la adresa sa, a luat un ciomag din lemn de dud şi i-a aplicat o lovitură cu acesta în zona gâtului, deşi nu a vrut să-l lovească în acel loc, ci la corp, pe spate. Victima a căzut la pământ, iar el a continuat să îl lovească, aplicându-i alte două lovituri cu acel ciomag, în zona pieptului.

Bărbatul, din Scărişoara, a fost reţinut şi va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă sub aspectul infracţiunii de omor.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0