Un bărbat, din Argeş, şi-a violat fiicele de 13, respectiv 15 ani, în repetate rânduri. Soţia şi cei patru copii minori erau bătuţi constant

HomeEveniment

Un bărbat, din Argeş, şi-a violat fiicele de 13, respectiv 15 ani, în repetate rânduri. Soţia şi cei patru copii minori erau bătuţi constant

  Un bărbat, din Argeş, s-a dovedit a fi un adevărat monstru, şi nu tată. Acesta şi-a violat fiicele minore în vârstă de 13 şi 14 ani, iar pe

FOTO. Carnagiu pe DN 1. Cinci persoane au murit, alte două rănite grav
O autoutilitară s-a răsturnat în sensul giratoriu de pe DN 65, în afara oraşului Balş
VIDEO. Trofee de căprior, cadavre de iepuri de câmp, dispozitive de vedere pe timp de noapte, găsite în urma unor percheziţii în Olt. Doi bărbaţi din Bîrza, reţinuţi
Distribuie acest articol

 

Un bărbat, din Argeş, s-a dovedit a fi un adevărat monstru, şi nu tată. Acesta şi-a violat fiicele minore în vârstă de 13 şi 14 ani, iar pe soţia sa şi cei patru copii minori îi bătea în repetate rânduri. Cazul incredibil a ieşit la iveală, după ce o rudă a alertat autorităţile.

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au fost sesizați, în mod direct, de către un bărbat, cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, din Recea, ar fi fost violată, în repetate rânduri de tatăl său.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești și grupa operativă din cadrul Poliției Orașului Costești au identificat-o pe minoră, care a confirmat cele sesizate.

Astfel, au fost sesizați polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, care au preluat cercetările.

„În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, un bărbat de 53 de ani, din Recea, și-ar fi violat fiicele minore, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat fizic atât soția, cât și pe cei patru copii minori.

Având în vedere aceste aspecte, cei patru copii minori au fost preluați și predați reprezentanților D.G.A.S.P.C., în vederea instituționalizării”, transmite IPJ Argeş.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de Pe lângă Judecătoria Costești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor și violență în familie, bărbatul fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

Bărbatul a fost reţinut, urmând să fie propusă măsura arestului preventiv.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0