Feerie de lumină din 17 noiembrie, la Târgul de Crăciun din Craiova. Atracţiile din acest an

HomeAdministrație

Feerie de lumină din 17 noiembrie, la Târgul de Crăciun din Craiova. Atracţiile din acest an

    Târgul de Crăciun din Craiova îşi deschide porţile vineri, 17 noiembrie 2023, la ora 18.30, într-o feerie de lumină. Atracţiile di

S-a încheiat sezonul estival la „Plaja Olt”. De ce servicii pot beneficia slătinenii la Clubul Nautic
Ludovic Orban, despre lucrările la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti: „Podul peste Olt, care este spectaculos, este în faza de tablier metalic”
Amenzi usturătoare pentru persoanele care nu-şi curăţă terenurile de ambrozie. APM Olt, apel către instituţiile publice
Distribuie acest articol

Loading

 

 

Târgul de Crăciun din Craiova îşi deschide porţile vineri, 17 noiembrie 2023, la ora 18.30, într-o feerie de lumină. Atracţiile din acest an sunt Crăiasa Zăpezii, o roată panoramică, dar şi cunoscutele căsuţe, pictate de artiştii plastici din zonă.Vizitatorii vor avea ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de la cei peste 70 de comercianți din Craiova şi din toată țara

 

Premiat de două ori la nivel european, Târgul de Crăciun se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul, acolo unde vizitatorii o pot întâlni pe Crăiasa Zăpezii, se pot urca în cea mai mare roată panoramică din România sau îşi pot face poze la căsuțele unicat, magic pictate de artişti plastici.

Tema principală a Târgului de Crăciun din acest an este croită în jurul poveștii Crăiasa Zăpezii, pe care o vom regăsi în Piața Mihai Viteazul, unde totul este decorat până la cele mai mici detalii în culori alb-turcoaz. Anul acesta va fi un târg de poveste, avem foarte multe noutăți pentru fiecare zonă a târgului, cu elemente, culori și figurine diferite – pe tematica din piața respectivă. Tot la Craiova a fost montată cea mai mare roată care poate fi văzută anul acesta în România. Are 40 de metri înălțime, 200 de mii de leduri, o capacitate de 140 de persoane și vine direct din Olanda. Așa că invităm pe toată lumea vineri, 17 noiembrie, ora 18.30, să vină la Craiova şi să aprindem împreună cele două milioane de luminiţe de la unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

Vizitatorii vor avea ocazia să-și cumpere tot felul de produse specifice sezonului, de la cei peste 70 de comercianți din Craiova şi din toată țara: mâncare tradițională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoși, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce, decorațiuni și cadouri lucrate hand-made, globuri, coronițe etc.

Cu decorațiuni uimitoare, un brad uriaș, patinoar, concert, ateliere creative, carusel, personaje de poveste, căsuțe spectaculoase și cu cele mai frumoase luminiţe de Crăciun, atmosfera în Craiova va fu cu adevărat de poveste.

Târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis zilnic, între orele 12.00 – 22.00, până pe 2 ianuarie 2024.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0