0.2 C
Slatina
duminică, ianuarie 16, 2022

LISTA magazinelor unde pot fi folosite tichetele sociale de Crăciun acordate slătinenilor

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
Poştaşul le va aduce slătinenilor tichetele sociale de Crăciun. LISTA magazinelor unde pot fi folosite

Tichetele în valoare de 100 de lei acordate de Primăria Slatina vor fi distribuite, începând de astăzi, 7 decembrie. Astfel, peste 4.000 de slătineni cu venituri mici sau cu handicap vor avea ce să pună pe masă de Crăciun. Tichetele vor fi distribuite prin Poştă.

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun începând de astăzi – 7 decembrie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.

Astfel, din numărul total de 4.366 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.315 persoane.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 117 unități comerciale de pe raza municipiului.  Lista completă a acestor unități comerciale va fi comunicată împreună cu tichetele sociale ce vor fi distribuite beneficiarilor.

 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email