LISTA magazinelor unde pot fi folosite tichetele sociale de Crăciun acordate slătinenilor

HomeAdministrație

LISTA magazinelor unde pot fi folosite tichetele sociale de Crăciun acordate slătinenilor

Poştaşul le va aduce slătinenilor tichetele sociale de Crăciun. LISTA magazinelor unde pot fi folosite Tichetele în valoare de 100 de lei acordate

Categoriile vulnerabile din Slatina primesc şi în această iarnă tichete sociale de Crăciun. Punctele în care se pot depune cereri
Skateri slătineni, la „The World Round Up”, în Canada
LISTĂ. Primăria Slatina, fonduri neramursabile pentru proiecte de interes local. Suma cea mai mare ajunge la Asociaţia Familia Motocicliştilor
Distribuie acest articol

Loading

Poştaşul le va aduce slătinenilor tichetele sociale de Crăciun. LISTA magazinelor unde pot fi folosite

Tichetele în valoare de 100 de lei acordate de Primăria Slatina vor fi distribuite, începând de astăzi, 7 decembrie. Astfel, peste 4.000 de slătineni cu venituri mici sau cu handicap vor avea ce să pună pe masă de Crăciun. Tichetele vor fi distribuite prin Poştă.

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun începând de astăzi – 7 decembrie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române.

Astfel, din numărul total de 4.366 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.315 persoane.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 117 unități comerciale de pe raza municipiului.  Lista completă a acestor unități comerciale va fi comunicată împreună cu tichetele sociale ce vor fi distribuite beneficiarilor.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0