Simona Halep a plecat la Miami Open: „Mă bucur foarte mult că am şansa să mă întorc pe teren”

HomeSport

Simona Halep a plecat la Miami Open: „Mă bucur foarte mult că am şansa să mă întorc pe teren”

  Simona Halep a plecat, la Miami, unde va participa la primul turneu după un an şi jumătate. Sportiva a primit un wild card la turneul americ

Liga a IV-a/ Rezultate şi clasament. Oltul Curtişoara trece pe primul loc
Vediţa Coloneşti a început play-off-ul cu o remiză. Oltul Curtişoara şi Petrolul Potcoava, înfrângeri la debutul în play-out
Cupa României: IRIS Nicolae Titulescu va întâlni reprezentantele judeţelor Dâmboviţa şi Dolj, în faza regională
Distribuie acest articol

Loading

 

Simona Halep a plecat, la Miami, unde va participa la primul turneu după un an şi jumătate. Sportiva a primit un wild card la turneul american, care începe pe 17 martie.

 

Simona Halep a plecat la Miami Open, primul turneu oficial la care participă după revenirea în tenis. Sportiva a declarat la plecare că nu se așteptă la rezultate mari.

Ea a precizat că nu vrea decât să vadă cum e să fie din nou pe terenul de tenis, într-o competiţie oficială.

Nu ştiu ce o să fie. Am ceva emoţii. E normal, dar mă bucur foarte mult că am şansa să mă întorc pe teren, acolo unde mă simt eu cel mai bine. Dar o să vedem cum o să fie la turneu.

E foarte devreme să mă gândesc la rezultate. Vreau să văd cum mă simt la reîntoarcere. E un turneu bun, mi-a plăcut întotdeauna să joc acolo. E greu să spun acum ceva. E un sentiment plăcut, mai ales după o decizie atât de bună şi ce pot să zic, toate lucrurile pozitive sunt alături de mine”, a spus Simona Halep.

Sursa: Antena 3

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0