VIDEO. Droguri de mare risc vândute în Argeş cu sume între 200 şi 300 de lei. Două persoane prinse în flagrant

HomeEveniment

VIDEO. Droguri de mare risc vândute în Argeş cu sume între 200 şi 300 de lei. Două persoane prinse în flagrant

  Percheziţii pe linia combaterii traficului de droguri în Argeş. Un bărbat comercializa droguri de mare risc cu sumele cuprinse între 200 şi

Trafic restricţionat pe E 574, în zona localităţii Valea Mare. Se circulă alternativ, pe un singur sens
VIDEO. Autoutilitară, încărcată cu carcase de porc, răsturnată pe o stradă din Craiova
Tragedie. Doi copii şi-au pierdut viaţa într-un incendiu izbucnit noaptea trecută
Distribuie acest articol

Loading

 

Percheziţii pe linia combaterii traficului de droguri în Argeş. Un bărbat comercializa droguri de mare risc cu sumele cuprinse între 200 şi 300 de lei, iar un altul, care era în arest la domiciliu, a vândut în mod repetat droguri către consumatori din judeţ. De asemenea, poliţiştii BCCO Piteşti au prins, în flagrant, două persoane care comercializau canabis şi ADB BUTINACA, iar în autoturismul cu care se deplasau a fost găsită cocaină.

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat cercetări, în trei cauze penale, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc și mare risc.

În prima cauză, s-a reținut faptul că, pe parcursul anului 2023, un bărbat bănuit ar fi comercializat, în mod repetat, cu sume cuprinse între 200 și 300 de lei, droguri de mare risc MDMA, sub formă de pulbere și comprimate (ecstasy) unor consumatori, din județul Argeș.

Din actele de urmărire penală efectuate, în cel de al doilea dosar, a rezultat că un alt bănuit, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, (trimis în judecată în luna aprilie 2023 de către D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești pentru infracțiuni similare) ar fi  comercializat, în mod repetat, substanțe psihoactive (ADB BUTINACA) către consumatori, din același județ.

În cea de a treia cauză, două persoane au fost prinse în flagrant delict, în seara de 10 noiembrie 2023, comercializând aproximativ 10 grame de canabis (drog de risc) și 10 grame de substanță psihoactivă (ADB BUTINACA).

De asemenea, în autoturismul cu care se deplasau (proprietatea unuia dintre ei) au fost descoperite și ridicate alte cantități de drog de risc și mare risc, respectiv 130 de grame de canabis și 30 de grame de cocaină”, transmite IPJ Argeş.

La datele de 10 și 11 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus, în trei cauze panale, reținerea a patru persoane. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus arestarea preventivă acestora, pentru 30 de zile.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    La pedepsele de rahat. Ce va așteptați sa doarmă non stop, arest la domiciliu!!!! Bani cheltuiți aiurea pentru a fi prinși ca ulterior justiția sa i plaseze la domiciliu😡😡😡😡

DISQUS: 0