Apel umanitar: Fost cadru didactic, o femeie, din Corabia, are nevoie de sânge pentru a susţine o operaţie dificilă

HomeRecomandateSocial

Apel umanitar: Fost cadru didactic, o femeie, din Corabia, are nevoie de sânge pentru a susţine o operaţie dificilă

  Apel umanitar pentru Maria Medoia, fostă profesoară de muzică, din Corabia. Aflată la pensie, aceasta are nevoie de sânge pentru a susţine o

Strigăt de disperare. „Ecaterina mea se stinge. Vă implor, salvaţi-mi fetiţa”. O copilă, de doar 8 ani, duce o suferinţă prea mare
Luca, copilul din Slătioara, diagnosticat cu paralizie cerebrală, are în continuare nevoie de sprijin financiar pentru a continua terapiile
Un băiat de 23 de ani, din Olt, diagnosticat cu leucemie, are nevoie de ajutor pentru a trăi
Distribuie acest articol

Loading

 

Apel umanitar pentru Maria Medoia, fostă profesoară de muzică, din Corabia. Aflată la pensie, aceasta are nevoie de sânge pentru a susţine o intervenţie chirurgicală dificilă. Toţi cei care doresc să o ajute pot merge la Centrul de Transfuzii din Slatina. Nu contează grupa sanguină.

 

Primăria oraşului Corabia face un apel la toţi cei care doresc să doneze sânge pentru Maria Medoia, fostă profesoară de muzică. Miercuri, 15 noiembrie vor fi puse la dispoziţie microbuze pentru deplasarea la Slatina, la Centrul de Transfuzii.

Doamna profesoară Medoia Maria ( fostă Burăți) are nevoie urgentă de sânge pentru o operație de extirpare a unei tumori maligne.

Primăria orașului Corabia pune la dispoziția cetățenilor care doresc să doneze sânge, microbuze pentru deplasarea la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina, în data de Miercuri, 15 Noiembrie. Cei care doresc să facă o faptă bună sunt rugați să se înscrie la telefonul 0249560703 sau la sediul primăriei.

Nu contează grupa sanguină! Pentru mai multe informații vă rugăm să o contactați pe doamna profesoară Medoia Maria la telefonul 0735878257.

Vă mulțumim”, este mesajul Primăriei Corabia.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0