Crimă şocantă în Olt. Un bărbat a fost găsit decapitat în Slătioara

HomeEvenimentRecomandate

Crimă şocantă în Olt. Un bărbat a fost găsit decapitat în Slătioara

  Crimă şocantă în Olt, în comuna Slătioara. Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost decapitat, trupul acestuia fiind găsit într-o locuinţă

Mascaţii au descins la un bărbat, din Balş. Au fost ridicate peste 10.000 de articole pirotehnice
Tânără băută bine, prinsă în miezul nopţii la volan, pe o stradă din Slatina
FOTO. Sancţiuni drastice pentru cei care nu respectă măsurile de protecţie anti COVID-19
Distribuie acest articol

Loading

 

Crimă şocantă în Olt, în comuna Slătioara. Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost decapitat, trupul acestuia fiind găsit într-o locuinţă părăsită, în spatele unui magazin de pe raza localităţii. 

 

O echipă complexă din cadrul IPJ Olt, împreună cu un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Olt se află la faţa locului pentru stabilirea situaţiei de fapt şi identificarea autorului.

Crima s-a petrecut astăzi, 6 decembrie, în jurul orei 14.30. Potrivit primelor informaţii, făptaşul abominabilei crime ar fi un bărbat de aproximativ 70 de ani, cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice. După ce l-a decapitat, acesta i-ar fi aruncat capul victimei într-un WC.

La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 14:25, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în spatele unei societăți comerciale, din comuna Slătioara, județul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa care a identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Slătioara, bănuit de comiterea faptei.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0