Primii colindători la CJ Olt de Sf. Nicolae. 3.000 de copii vor primi daruri dulci în perioada Sărbătorilor de Iarnă

HomeAdministrație

Primii colindători la CJ Olt de Sf. Nicolae. 3.000 de copii vor primi daruri dulci în perioada Sărbătorilor de Iarnă

  Primii colindători au ajuns, în ziua de Sf Nicolae, la Consiliul Judeţean Olt. Până pe 20 decembrie, sunt aşteptaţi să colinde 3.000 de copi

Începe construcţia blocului de locuinţe sociale din Scorniceşti
Caracal: Marcel Iureş, Florin Piersic Junior, Maia Morgenstern, dar şi alte nume de rezonanţă, la cea de-a XI-a ediție a Festivalului de Teatru „Ștefan Iordache”
„Slatina City Run”, eveniment dedicat iubitorilor de mişcare, organizat pe 17 mai. S-a dat startul înscrierilor
Distribuie acest articol

Loading

 

Primii colindători au ajuns, în ziua de Sf Nicolae, la Consiliul Judeţean Olt. Până pe 20 decembrie, sunt aşteptaţi să colinde 3.000 de copii, care vor fi răsplătiţi cu daruri dulci.

 

Aproximativ 3.000 de copii vor fi răsplătiţi, în această perioadă, cu daruri dulci de către Consiliul Judeţean Olt. Primii colindători au ajuns în instituţie în ziua de Sfântul Nicolae.

Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor, ne-a trimis, astăzi, în dar, cete de colindători, care ne-au vestit Nașterea Domnului.

Pentru bucuria pe care ne-au oferit-o și urările frumoase transmise, micuții au fost răsplătiți cu daruri dulci.

Deschidem oficial sezonul sărbătorilor de iarnă și așteptăm, până pe 20 decembrie, la Consiliul Județean Olt, 3000 de copii care ne vor încânta cu glasurile și zâmbetele lor sincere.

Felicitări cadrelor didactice pentru implicarea în continuarea tradiției colindului și păstrarea, în sufletele copiilor, magiei sărbătorilor de iarnă”, transmite Consiliul Judeţean Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0