CSM Bucureşti, adversara echipei CSM Slatina în sferturile de finală ale Cupei României

HomeSport

CSM Bucureşti, adversara echipei CSM Slatina în sferturile de finală ale Cupei României

  Pentru al doilea sezon consecutiv, CSM Slatina întâlneşte, în sferturile de finală ale Cupei României, CSM Bucureşti. Doar că, de data aceas

Meciul de handbal CSM Slatina-CSM Bucureşti va fi reprogramat. „Tigroaicele” joacă returul cu Esbjerg
FOTO&VIDEO. CSM Slatina părăseşte cu capul sus Cupa Românei. CSM Bucureşti, adversar mult prea puternic pentru divizionara secundă
FOTO&VIDEO. CSM Slatina, replică bună cu CSM Bucureşti. Reacţii după meciul decis la un gol
Distribuie acest articol

Loading

 

Pentru al doilea sezon consecutiv, CSM Slatina întâlneşte, în sferturile de finală ale Cupei României, CSM Bucureşti. Doar că, de data aceasta, gruparea slătineană activează în eşalonul secund, fiind singura echipă din Divizia A calificată în această fază a competiţiei. Partida este programată pe data de 13 martie.

Singura echipă din Divizia A calificată în sferturile de finală ale Cupei României, CSM Slatina va da piept cu CSM Bucureşti, într-o partidă programată pe data de 13 martie. Potrivit oficialilor echipei de handbal CSM Slatina, meciul se va disputa la Slatina.

Şi în stagiunea trecută, CSM Slatina a întâlnit, în această fază a competiţiei, tot CSM Bucureşti, însă la acel moment gruparea slătineană activa în Liga Naţională.

Programul sferturilor:

CSM Bucureşti  – CSM Slatina

CSM Târgu Jiu   – CS Gloria Bistriţa

SCM Gloria Buzău          – Rapid Bucureşti

HC Dunărea Brăila         – HC Zalău

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0