CSM Slatina a pierdut amicalul cu FCU Craiova. Duelul cu FC Argeş, televizat pe Digi Sport şi Prima Sport

HomeSport

CSM Slatina a pierdut amicalul cu FCU Craiova. Duelul cu FC Argeş, televizat pe Digi Sport şi Prima Sport

  Divizionara secundă slătineană a susţinut astăzi un meci de pregătire în compania formaţiei din Superligă, FCU Craiova 1948. Confruntarea di

Mircea Stan, după remiza de la Slatina: „Este un punct de aur”
Vediţa Coloneşti şi Petrolul Potcoava debutează, pe 17 august, în Cupa României. Programul primului tur
FOTO. CSM Slatina, înfrângere la două goluri cu Minaur Baia Mare
Distribuie acest articol

Loading

 

Divizionara secundă slătineană a susţinut astăzi un meci de pregătire în compania formaţiei din Superligă, FCU Craiova 1948. Confruntarea disputată  pe Stadionul „ 1 Mai”, din Slatina, s-a încheiat cu victoria formaţiei din Liga I, care s-a impus cu 3-0.

Cum competiţia este întreruptă datorită acţiunilor echipelor naţionale, CSM Slatina a susţinut un joc de pregătire în compania echipei din Liga I, FCU Craiova 1948. Oaspeţii s-au impus, scor 0-3 (0-2), la capătul unei partide abordate de către divizionara secundă cu formule diferite de start în cele două reprize, astfel încât tot lotul să evolueze.

Golurile formaţiei din Liga I au fost marcate de Aurelian Chiţu, care a reuşit o dublă în prima repriză, şi Jibril Ibrahim, care a înscris pe final de meci.

Meciul cu FC Argeş, transmis pe Digi Sport şi Prima Sport

CSM Slatina va întâlni, în următorul meci oficial, în deplasare, Campionii FC Argeş. Partida se va disputa marţi, 24 octombrie, de la ora 17.00, pe Stadionul din Mioveni. Partida va fi televizată pe Digi Sport şi Prima Sport.

CSM Slatina (prima repriză): Simion Velcu, Mitran, Abel Stan, Mondragon, Călin Toma, Dorin Toma, Matei, Popa, Doman, Ciocâlteu, Mihai Ion.

CSM Slatina (a doua repriză): Silveanu, Denis Dragu, Sălcianu, Gherghe, Constantin Radu, Donca, Ţegle, Răsdan, Raphael Stănescu, Cristinel Dinu, Valentin Alexandru.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0