FOTO. CSM Slatina a pierdut amicalul cu unguroaicele de la Békéscsabai Előre, în cel de-al doilea test din cadrului turneului din sala LPS

HomeSport

FOTO. CSM Slatina a pierdut amicalul cu unguroaicele de la Békéscsabai Előre, în cel de-al doilea test din cadrului turneului din sala LPS

  CSM Slatina a continuat, vineri seara,  amicalele de gală disputate în sala LPS, contra formaţiei ungare Békéscsabai Előre. După remiza cu H

Cupa României: CSM Slatina, victorie la pas contra formaţiei din Divizia A, CSM Bacău
CSM Slatina, remiză cu Unirea Dej. Slătinenii, pe locul secund în grupa A a play-outului
FOTO. CSM Slatina, la barajul de promovare de pe primul loc. Ovidiu Burcă: „ A fost o repetiţie bună înaintea primului joc de baraj”
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina a continuat, vineri seara,  amicalele de gală disputate în sala LPS, contra formaţiei ungare Békéscsabai Előre. După remiza cu HC Zalău, scor 31-31, slătinencele au cedat contra unguroaicelor, scor 33-37, la capătul unei partide presărate cu multe ratări.

CSM Slatina a cedat, scor 33-37, în cel de-al doilea amical din cadrul turneului din sala LPS, disputat în compania formaţiei Békéscsabai Előre. Celălalt meci al zilei s-a încheiat cu victoria celor de la Ştiinţa Bucureşti, care a învins HC Zalău, scor 35-31.

Vreau să felicit echipa adversă, pentru joc. Am încercat două sisteme defensive, pentru că în prima parte au început să ne pună probleme pe angajarea pivotului. Amîncercat să anhilez centrul, pe o apărare 5+1, am făcut nişte greşeli elementare…Una pregătim în timpul antrenamentului, iar acum din păcate am greşit. Am reuşit să revenim în a doua repriză, a fost egalitate, cred că echipele sunt echilibrate valoric. Să nu uităm că ne-a lipsit un apărător important astăzi, Fulgoi, şi în momentul în care scoţi un element din sistemul defensiv, lucrurile nu au mai arătat la fel ca în meciul precedent.

Având în vedere lipsurile pe care le avem, fetele s-au întrecut într-un fel pe ele. Noi în campionat nu avem parte de meciuri atât de puternice şi atunci aveam nevoie de un turneu cu echipe puternice, să ne vedem forţele cu echipe adevărate de Liga Naţională. Trebuie să eliminăm ratările unu la unu şi să îmbunătăţim sistemul defensiv, pentru că la momentul acesta acolo avem o problemă”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Attila Horvath.

Turneul se va încheia sâmbătă, 9 decembrie, cu meciurile: HC Zalău – Békéscsabai Előre , de la ora 10:00 şi Csm Slatina – Știința București , programat de la ora 12:00.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0