VIDEO. Două tinere, din Olt şi Dolj, lipsite de libertate, violate şi agresate fizic de un doljean care le-a ademenit prin metoda „loverboy”

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Două tinere, din Olt şi Dolj, lipsite de libertate, violate şi agresate fizic de un doljean care le-a ademenit prin metoda „loverboy”

  Două tinere, una din Spineni, judeţul Olt, iar alta din comuna Ţuglui, judeţul Dolj, au fost lipsite de libertate, şantajate, violate şi băt

Accident cumplit în Drăgăşani. Doi tineri de 23 şi 17 ani şi-au pierdut viaţa
Două persoane lovite de TIR, pe o trecere de pietoni de pe strada Calea Bucureşti din Râmnicu Vâlcea
Trei persoane, din Olt, rănite într-un accident petrecut pe DN 64. Două dintre victime sunt copii
Distribuie acest articol

Loading

 

Două tinere, una din Spineni, judeţul Olt, iar alta din comuna Ţuglui, judeţul Dolj, au fost lipsite de libertate, şantajate, violate şi bătute de către un tânăr, din Dolj, care le-a ademenit prin metoda „loverboy”. Acesta a fost reţinut 24 de ore.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Vela, județul Dolj, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe, șantaj, viol și furt.

În fapt, tânărul este bănuit că în perioada noiembrie – decembrie 2023, folosindu-se de rețelele de socializare și prin aplicarea metodei ”loverboy”, ar fi stabilit relații de prietenie cu două tinere, una dintre acestea în vârstă de 20 de ani, din comuna Țuglui, jud Dolj, iar cea de-a doua de 18 ani, din comuna Spineni, județul Olt, inducându-le în eroare cu privire la situația sa materială și profesională.

Ulterior, bănuitul, pentru a păstra controlul asupra victimelor, ar fi exercitat acțiuni fizice și psihice asupra acestora, inclusiv prin însușirea mijloacelor electronice se comunicare pe care acestea le dețineau.

În cauză, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost fost desfășurat un complex de activități investigativ-operative, tânărul fiind identificat în cursul zilei de 08 decembrie, pe o stradă din municipiul Craiova, acesta fiind condus la audieri”, transmite IPJ Dolj.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea tânărului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, lovirea sau alte violențe, șantaj, viol și furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul mai multor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0