CSM Slatina a pierdut la limită ultimul joc de pregătire al iernii disputat, în deplasare, cu Chindia Târgovişte

HomeSport

CSM Slatina a pierdut la limită ultimul joc de pregătire al iernii disputat, în deplasare, cu Chindia Târgovişte

  După ce în ziua precedentă a disputat un joc cu CSO Filiaşi, CSM Slatina a susţinut astăzi, în deplasare, un ultim joc de pregătire înaintea

CSM Slatina s-a despărţit de Alexandre Oliveira
Medalie de argint cucerită, pe „Cluj Arena”, de către atletul Andrei Neagoe
Vediţa Coloneşti, victorie la reluarea Ligii a III-a. Anghelina a reuşit o „dublă”
Distribuie acest articol

Loading

 

După ce în ziua precedentă a disputat un joc cu CSO Filiaşi, CSM Slatina a susţinut astăzi, în deplasare, un ultim joc de pregătire înaintea meciului oficial programat pe 24 februarie, în deplasare, contra celor de la Corvinul Hunedoara. Divizionara secundă slătineană s-a deplasat la Chindia Târgovişte, partida încheindu-se cu 1-0 pentru formaţia dâmboviţeană, care a înscris în minutul 64, printr-o execuţie de la distanţă a lui Matteo Fedele.

CSM Slatina a pierdut la limită, scor 1-0, meciul din deplasare cu Chindia Târgovişte, în utlima partidă de pregătire înaintea relurăii meciurilor oficiale.

Slătinenii au încasat golul în minutul 64, după o lovitură liberă finalizată cu o execuţie de la distanţă a lui Matteo Fedele. Divizionara secundă slătineană a avut mai multe ocazii de a înscrie, cele mai mari avându-l protagnosit pe Alexandru Ciocâlteu.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a trimis pe teren jucătorii care în ziua precedentă, cu CSO Filiaşi, nu au evoluat sau au făcut-o foarte puţin, pentru ca din minutul 75 să schimbe aproape toată echipa.

În celelalte jocuri de pregătire ale iernii, CSM Slatina s-a impus cu Concordia Chiajna (scor 2-1), CSM Alexandria (scor 2-1). Flacăra Horezu (scor 1-0), ARO Muscelul Câmpulung (scor 4-0) şi a mai înregistrat o remiză, scor 1-1, cu CSA Steaua Bucureşti.

CSM Slatina: Sebastian Micu, Mitran, Abel Stan, Mondragon, Călin Toma, Năstăsie, Dorin Toma, Leaţă, Doman, Raul Popa, Valentin Alexandru. Au mai jucat: Cristinel Dinu, Ciocâlteu, Kayondo, Silvian Matei, Donca, Riza, Dragu, Sălcianu.

Chindia Târgovişte: Iustin Popescu, Roberto Romeo, Florin Plămadă, Cornel dinu, Ioniţă, Boţogan, Matiş, Cojocaru, Matteo fedele, Moldoveanu, Samuel Santa. Au mai jucat: Contra, Albu, Zivkovic, Iorga, Bogaciuc, Memolla, Ursu, Cristea.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0