CSM Slatina a primit licenţa pentru sezonul 2023-2024 din Liga a II-a

HomeSport

CSM Slatina a primit licenţa pentru sezonul 2023-2024 din Liga a II-a

  Echipa de fotbal CSM Slatina a primit aviz favorabil cu privire la obţinerea certificării pentru noul sezon al Ligii a II-a. Echipa de fo

CSM Slatina, remiză albă cu CS Mioveni. Play-out cu CSA Steaua, Chindia Târgovişte şi Concordia Chiajna
VIDEO&FOTO. Elevii mai multor şcoli din Olt au participat la concursul „Prietenii Pompierilor”
CSM Slatina, prima echipă care obţine punct în actualul sezon cu CSC Şelimbăr, liderul Ligii a II-a
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina a primit aviz favorabil cu privire la obţinerea certificării pentru noul sezon al Ligii a II-a.

Echipa de fotbal CSM Slatina îndeplineşte criteriile pentru participarea în Liga a II-a, documentele depuse de oficialii echipei fiind complete. Anual, formaţiile care şi-au câştigat din punct de vedere sportiv dreptul de a evolua la nivel eşalonului secund, trebuie să facă dovada că pot îndeplini din punct de vedere financiar şi al infrastructurii criteriile de a participa în Liga a II-a.

Analizând documentele prezentate de către club, Comisia de Certificare a îndeplinirii condiţiilor minime de participare în competiţie, în conformitate cu prevederile art.12 din Regulamentul privind condiţiile minime de participare la Campionatul Naţional Liga a II-a, ediţia 2023, a propus acordarea certificatului privind îndeplinirea condiţiilor minime de participare la Campionatul Naţional Liga a II-a, sezonul 2023-2024, Clubului Sportiv Municipal Slatina”, se arată în informarea FRF.

Nou-promovată în stagiunea trecută, CSM Slatina a reuşit să obţină în sezonul recent încheiat menţinerea directă în Liga a II-a.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0