26.1 C
Slatina
vineri, mai 7, 2021

CSM Slatina a suferit a treia înfrângere la Bistriţa. Slătinencele au cedat, scor 29-33, cu Baia Mare

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 29-33, meciul din cadrul etapei a III-a a returului Ligii Naţionale, disputat în Sala Polivalentă din Bistriţa, contra celor de la CS Minaur Baia Mare. Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene a fost Lorena Ostase, cu 9 goluri reuşite.

CSM Slatina nu a reuşit să obţină puncte nici în cel de-al treilea meci oficial al returului în cadrul turneului ce se desfăşoară la Bistriţa. După partidele pierdute cu Rapid Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea, handbalistele pregătite de Victorina Bora au cedat, scor 29-33, şi în meciul cu CS Minaur Baia Mare.

Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene a fost pivotul Lorena Ostase, care a marcat nouă dintre golurile din tabăra grupării slătinene.

CSM Slatina va evolua şi în sâmbăta Paştelui când va întâlni, de la ora 13.30, Gloria Bistriţa, în cadrul unei alte partide extrem de dificile.

Marcatoare: Ostase – 9 goluri, Tamaş, Drăghici câte două goluri, Chitacu – 3 goluri, Stoicănescu, Luciana Popescu câte patru goluri, Ivan şi Vădineanu câte un gol.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email